BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.473,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sağlam: Küfür duymak istemiyorum

Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor maçı öncesi, "Stattan ayrılana kadar tek kelime dahi küfür duymak istemiyoruz" dedi.

Abone ol

Eskişehirspor maçı öncesi Yeşil-beyazlı taraftarları küfretmemeleri konusunda uyaran Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Geçtiğimiz sezon da bu sezon da devam eden fair play duyarlılığının sürmesini istiyoruz. Stattan ayrılana kadar tek kelime dahi küfür duymak istemiyoruz" dedi.

Bursaspor'un bayramlaşma töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sağlam, "Çok güzel bir ramazan ayı geçirdik. Bütün Türkiye'nin bayramını kutluyorum. Sağlık ve huzur içerisinde inşallah güzel bir bayram geçiririz. Bundan sonraki günlerin de bayramın bereketiyle güzel geçeceğini umuyorum" dedi.

'HEDEFİMİZ 3 PUAN'

Yoğun bir maç trafiği içerisinde olacaklarını belirten başarılı Teknik Direktör Sağlam, takımın zorlu bir haftaya girdiğine vurgu yaptı.

Sağlam, Eskişehirspor maçı sonrasında Valencia karşısında ter dökeceklerini, daha sonra da ligin 5. haftasında Gaziantepspor'la mücadele edeceklerini söyledi.

Bu yoğunluktan alınlarının akıyla çıkmak istediklerini kaydeden Sağlam, "Hem ligde, hem de Şampiyonlar Lig'inde güzel bir grafik çizmek istiyoruz. Eskişehirspor maçından 3 puan alarak onlara bayram hediyesi vermek istiyoruz" diye konuştu.

'KÜFÜRETMEYİN'

Eskişehirspor maçının takım için önemli bir karşılaşma olacağını kaydeden Sağlam, mücadele esnasında tribünleri dolduracak Bursaspor taraftarlarına 'küfretmeyin' çağrısında bulundu.

Sağlam, "Taraftarımız geçen seneye göre antremanlı. Lige iyi bir başlangıç yaptık. Eskişehirspor maçında yeşil beyaza bürünüp başlangıç ve bitiş düdüğüne kadar taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Sağlam, "Geçtiğimiz sezon ve bu sezonda devam eden fair play duyarlılığının da sürmesini istiyoruz. Yarının biraz daha ön plana çıkmasını istiyoruz. Bayramın hassasiyeti dolayısıyla taraftarımızdan küfür duymak istemiyoruz. Statta örnek takım ve taraftar topluluğu olduk. Taraftarımız fair play ruhu içerisinde bizi desteklemeli. Stattan ayrılana kadar tek kelime dahi küfür duymak istemiyoruz'' şeklinde konuştu.