BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,68
ALTIN 2.407,71
HABER /  MAGAZİN

Şafak Sezer'den bomba üstüne bomba

Şafak Sezer Beyaz TV'de öyle bir konuştu ki ortalık yıkıldı. Erdoğan'a övgüler dizdi, Alabaro'yı hain ilan etti, kendini de akladı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Gündemin olay ismi Şafak Sezer, Beyaz TV'deki konuşmasıyla unutulmazlar arasına girdi.

Kendisini Gezi olaylarına katıldığı için "orada gizli güçler varmış bilmiyordum" diyerek aklayan Şafak Sezer, Mehmet Alabora'yı da hain çıkarttı.

Twitterdan çıkmayan Sezer, "twitter yasaklansın" sözüyle sosyal medyayı da çıldırttı. Erdoğan'ın önünde diz çöktüğü için eleştiri alan Şafak Sezer'in, Başbakan'a övgüler dizdi.

İşte Şafak Sezer'in ekrandaki bombaları;


SOSYAL MEDYA ÇILDIRDI


Sezer'in açıklamaları yine Twitter'da gecenin en çok konuşulan konular arasında yer alırken tepkiler artarak sürdü.

İşte programın Twitter'daki yankıları:

*şafak sezer'i akp'ye iteledik. işte bu da bir kazanım.

*Eskiden itirafcilar tv'de kafalarinda kese kagidiyla "pismanliklarini" anlatirlardi. Safak Sezer'e de kese kagidi gecirseydiniz iyiydi.

*Şafak Sezer bence.. ayhh üşendim yazmaya, elimi yorduğuma değmez

*Şafak Sezer diyo ki sette alkol yerine vişne suyu kullanıyoruz, alkol alan iyi oynayamaz. Alkole karşı ama çivili sopayla adam dövmeye ok.

*Bence Şafak Sezer'in kafasına 1 tane fikir sığabiliyor. Karşıt görüş gelince ilk fikre inanmıyor yenisine inanıyor, beyni böyle çalışıyor!

*Şafak Sezer'i Beyaz TV'de izliyorum, gerçekten konuşmayı bilmiyor, hiç fikri yok, çok büyük saçmalıyor. Üzüldüm lan haline sırf para için :(

*Şafak Sezer (NE KADAR SAÇMALAYACAĞINI SEZEMEDİ)

*Kanka siyaset yaparken çok daha komik oluyorsun. Bence bu yolda devam et @SafakSezer

 *Şafak Sezer 'i Fena Satın almışlar, bunu bunu söyle demişler, ya da acaip korkutmuşlar, başbakanın Prompteri gibi cümleleri :D

*Twitterdan çıkmayıp twittera bok atmak..Melih Gökçek 'ten sonra Şafak Sezer versiyonu çıkmış.. İzliyoruz.. 

*ŞafakSezer: "Ben gezi parkına hiç gitmedim. ilk gün oradaydım meraktan gittim." Beşiktaş'ta tomaların üstüne meraktan mı yürüdün ! 

*Şafak Sezer hakikaten Kolpaçino , yaptığı filmin karakterinden kurtulamamış. Kendi faal karakteri olmadığından, Kolpaçinoya devam ediyor

SONRADAN ÖĞRENDİK Kİ ORADA
GİZLİ GÜÇLER VARMIŞ


Gezi eylemlerine şimdiden baktığında bazı şeyleri daha iyi anladığını söyleyen Sezer "Orada gizli güçler vardı. Daha doğrusu sonradan öğrendik ki varmış. Bunun farkına 3.gün vardım. Bölücü bir tarafta değiliz iyileştirici taraftayız. Onlar bunlar değildi amacım. Mizah yönünden de çok güzel oldu. 'Palalı Adam'çıktı kadın dövdü sonra kaçtı. İnsanlarıN delirmesi lazım böyle durUma gelmesi için dedi.

AK PARTİ'YE OY VERDİM

Başbakan'a olan sempatisi ve bağlılığını defalarca vurgulayan Şafak Sezer "Başbakan'ın karşısına çıkacak bir lider yok bence Türkiye'de. 15-20 yıl boyunca da böyle bir lider çıkmaz" dedi.

Genel seçimlerde AKP'ye oy verdiğini açıklayan Sezer referandumda da evet oyu kullandığını söyledi. "AK Parti'ye oy verdiğim için beni eleştirebilecek kadar cesaretli bir adam görmüyorum" diyen Sezer sosyal medyada da gecenin konusu oldu.

GEZİ EYLEMİNE NASIL KATILDI

"Gezi Parkı'na hiç gitmedim. Ama olayların başladığı Cuma günü oradaki yürüyüşe katıldım. O civarda bir yemeğe katılmıştım sonrasında yürüyüşe de katıldım. Epey de kalabalıktı. Biber gazını da ilk orada yedim. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Orada mizah vardı ama acı da vardı. İnsanlar öldü sonuçta. Duran adamlar, palalı abiler... Yavaş yavaş bitiyor. Bence önümüz de Ramazan bayramı. Artık bitirmek gerekiyor yani.

BAŞBAKAN'A ÖVGÜ ÜSTÜNE ÖVGÜ YAĞDIRDI

Başbakan bence çok değerli bir insan. Ben bir Türk milliyetçisiyim. Benim ülkeme başkalarının gelip karışmasını istemiyorum. Ben Başbakanımızın da milliyetçi olduğunu düşünüyorum. İhalelerden sözediliyor ama ihaleler de hep Türklere veriliyor zaten. Başbakan'ın iyi bir lider olduğunu düşünüyorum, baktığında insanı çekiyor. Başbakan'ın karşısına çıkacak bir lider yok bence Türkiye'de. 15-20 yıl boyunca da böyle bir lider çıkmaz. Ben Başbakan'ı bir ağabey olarak çok seviyorum. Beni onun politikası, dış ilişkileri, ihaleler ilgilendirmiyor. Milli değerlere zarar verecek bir durum çıkıyor mu ortaya. Bu önemli bence.

M. ALİ ALABORA İÇİN YENİ ŞAFAK TADINDA İMALAR!

Hükümete yakın medyanın hedef haline getirdiği Geziciler arasında olan M. Ali Alabora için de ilginç ifadeler kullanan Şafak Sezer şaşırtan imalarda bulundu.

Sezer "M. Ali Alabora da Amerikan emperyalizmine karşı olduğunu söylüyor ama CNN'e 1 saat canlı yayına çıkıyor. Onu da anlayamadım. Yabancı bir kanala bağlanıp 'bizi arkamızdan vurdular' demesi de doğru olmadı. Sanatçılar sanatçılığını, işadamları işadamlığını yapacak. M.Ali Alabora dünyanın en korkak adamı. Cesaret hapı mı içti şimdi anlamadım" dedi.

TWITTER KESİNLİKLE KAPATILMALI!

Şafak Sezer'in programda dikkat çeken bir diğer açıklaması ise sosyal medya konusunda oldu. Twitter'ın kendi mecrasından saptığını ve artık herkese zarar verir bir duruma geldiğini belirten Sezer, ünlü mikroblog sitesinin kapatılması gerektiğini söyledi. Sezer “Bu programdan sonra bana mesaj atacaklar. Twitter'ın yasaklanmasını istiyor musunuz dediğinizde bunu faşizan bir baskı ile söylemiyorum 'kesinlikle yasaklanmalı'. Sen bir işçi ailesinin fertlerine küfür edemezsin. Bir insanı sevmiyorsan izleme kardeşim.” dedi.


Şafak Sezer'den 'G.t kılı' edepsizliği

Şafak Sezer dün twitterdan inanılmaz sözler yazdı. Dahası koyduğu fotoğrafla edep sınırlarını
zorladı.

şafak-sezer-g.t-kili.jpg

Şafak Sezer : Delirttiniz lan beni

Şafak Sezer, Başbakan Erdoğan'ın önünde diz çöküp el öpmeye kalkınca sert eleştiriler aldı. O eleştiriler de sanatçıyı çıldırttı : 'Delirttiniz lan beni' deyip el öpme fotoğrafları paylaştı.

şafak-sezer-delirttiniz-lan-beni.jpg

Flash TV Şafak Sezer'i kızdıracak!

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in önce Gezi eylemlerinde boy göstermesi, arkasından da Başbakan'ın elini öpmesi Flash TV'de böyle eleştirildi.

Şafak Sezer Erdoğan'ın önünde diz çöktü
Şafak Sezer, AK Parti iftarında masasına gittiği Başbakan Erdoğan'dan Gezi için özür dileyip elini öpmek istedi.
şafak-sezer-erdoğanin-önünde-diz-çöktü.20130723092951.jpg

Müjdat Gezen'den Şafak Sezer'e lakap

Müjdat Gezen de o fotoğraf için devreye girdi. Şafak Sezen için twitterdan yazdı. Erdoğan'a da 'aleviyim' sözü için ağır bir laf etti.

müjdat-gezen-şafak-sezer.jpg