BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın önünde diz çöktü ortalık karıştı

Şafak Sezer, AK Parti iftarında masasına gittiği Başbakan Erdoğan'dan Gezi için özür dileyip elini öpmek istedi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Gezi Parkı olaylarının ön saflarındaki sanatçılardan Şafak Sezer'in, dünkü AK Parti iftarında Başbakan Erdoğan'ın dizinin dibine çökünce günün konusu oldu. Erdoğan'ın elini de öpmeye kalkan Sezer, Başbakan'dan özür diledi.

Gezi Parkı olayları esnasında provoke eden twitler atıp yolları trafiğe kapatan grupları yönlendirmesiyle ön plana çıkan Sezer'in, dün katıldığı iftarda yaptıklarından pişman olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan 'dan özür dilediği öğrenildi.

dfdfdf_8447.jpg

GEZİ eylemlerine katılan Şafak Sezer
aktif rol almıştı. Sezer yolu trafiğe
kapatmaya bile kalkmıştı.

ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ İDDİASI

Kolpaçino film serisindeki oyuncu arkadaşlarıyla iftar masasına gelen Şafak Sezer'in, tokalaşma esnasında Erdoğan'ın elini öpmeye kalkışması dikkatlerden kaçmazken, Emine Erdoğan 'ın da dahil olduğu koyu sohbet yaklaşık 5 dakika sürdü.

BARBAROS'U TRAFİĞE KAPATMIŞTI

Gezi parkı eylemleri sürecinde aktif rol alan ve Şafak Sezer, 21 Temmuz gecesi meydana gelen olaylarda Barbaros Bulvarı'nda yönlendirdiği grupla yolu trafiğe kapatmış ve sosyal medyada kahraman ilan edilmişti.

SOSYAL MEDYADA ŞAFAK SEZER'E TEPKİ

Sezer'in Erdoğan'ın önünde diz çöktüğü fotoğraf sosyal medyada geniş yankı buldu. Gezi Parkı olaylarında yer alan Twitter kullanıcıları ünlü sanatçıya büyük tepki gösterdi. Küfür ve hakaretler ön plana çıktı.

BAŞBAKANIMI SEVİYORUM

Şafak Sezer, bunun üzerine açıklama yaptı. "Bir insanı sevmek döneklikse, Ben başbakanımı seviyorum, ne ak partiden anlarım, ne de siyasetten... Kişileri sevmek emek ister" dedi.

BAŞBAKAN'IN ÖNÜNDE BÖYLE DİZ ÇÖKTÜ

Şafak Sezer, Gezi'deki icraatlarından sonra iftarda başbakan Erdoğan'ın önünde böyle diz çöktü.

şafak-sezer-erdoğanin-önünde-diz-çöktü.jpg