BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  MAGAZİN

Sadece Resulullah'ı takip ederim

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, "Birini örnek alıyor musunuz" sorusuna, bakın nasıl bir cevap verdi.

Abone ol

'Es' adını verdiği albümüyle büyük beğeni toplayarak bu yıl almadık ödül bırakmayan Mustafa Ceceli önceki akşam Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser verdi.

Binlerce İstanbullu hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Mustafa Ceceli, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"BEN SADECE RESULULLAH'I TAKİP EDERİM"

Yıllarca Sezen Aksu'yla çalışan Ceceli, birini örnek alıp almadığı sorulunca, "Kimseyi örnek almıyorum. Ben sadece Resulullah'ı takip ederim" diye cevap verdi.

GEZİ EYLEMİNİ DESTEKLEYENLERİ SİLMİŞTİ

Mustafa Ceceli Gezi Direnişi'ne katılan tüm sanatçıları Twitter'dan takip etmeyi bırakmış ve bu nedenle bazı kesimlerin tepkisini çekmesine rağmen geri adım atmayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

Ceceli, 1980 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Enstrümanlarla çocukluk çağında tanıştı. İlk sesine hayran kaldığı enstrüman Kanun'dur. Lise yıllarında arkadaşlarıyla müzik grup'ları kurarak sesini eğitmeye başladı.

Mustafa Ceceli, Aslında bir yandan "aranjman" denemeleri yapıyordu. Ankara'dan İstanbul'a geçtiğinde burada "Nükhet Duru" ile birlikte çalışmaya başladı.

Ceceli, için artık müzik piyasasında aranan "Aranjör" olma dönemi bu çevreye girmesiyle başlamıştır. Birçok ünlü ismin albümünde yer alan arajmanlarıyla sahne arkasında önemli bir görev üstlenmiştir.

Sanatçının "Limon Çiçekleri" şarkısı çok tutulmuş ve artık oda bir ses sanatçısı olma yolunda ilk adımını atmıştır.

Sanatçının son çıkardığı ES isimli albümü ile kazanmadığı ödül kalmamıştır.