BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.487,99
HABER /  DÜNYA

Avustralya’da soyguncu dehşeti

Avustralya’da soyguncu dehşeti yaşandı. Girdikleri dükkanda 5 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğa silah zoruyla diz çöktüren soyguncular, ardından ...

Abone ol

Avustralya’da soyguncu dehşeti yaşandı. Girdikleri dükkanda 5 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğa silah zoruyla diz çöktüren soyguncular, ardından kasadaki paraları alarak kaçtı. 5 yaşındaki çocuğun "lütfen beni vurma" dediği an da dahil tüm soygun, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Soyguncular, dükkan sahibinin çocuklarına silah doğrultarak diz çöktürdüler. Bu arada 5 yaşındaki İbrahim Khan’ın korku içinde "lütfen beni vurma" diye ağladığı an güvenlik kameralarına yansıdı. Soygunculardan biri çocukları ve dükkandaki kadını vurmakla tehdit ederken, bıçaklı diğer soyguncu, taksi hizmetleri veren baba Şefik Khan’dan kasadaki paraları istedi. Soyguncular parayı alarak kayıplara karıştı.
Şefik Khan, hâlâ olayın şokundan kurtulamadıklarını belirterek, oğlu İbrahim’in hala "beni vurma" diye bağırarak uyandığını söyledi.
Bu arada 8 yaşındaki Zara Khan, babalarının ofisinde oynarken, içeriye tuhalif giyimli kişilerin girdiğini ve başlangıçta bu kişileri sadece silahlarıyla rol yapan insanlar sandığını ifade etti.
Baba Şefik Khan ise, "Bir milyon dolarım olsaydı, yine direnmezdim. Çocuklarımın hayatı bir milyon dolardan daha kıymetli. Onlar paha biçelmez" diye konuştu.
(İHA)