BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.412,15
HABER /  SPOR

Sabriye rekor teklif

Sevilla, Sabri'yi renklerine bağlamak için görüşmeler yaptığını açıkladı. Galatasaray'ı ikna çabaları sürüyor...

Abone ol

İspanyol ekibi Sabri ile her konuda prensip anlaşmasına varıldığını açıklarken, sarı-kırmızılı kulübün ikna edilmeye çalışıldığını bildirdi

İspanya'da son yılların flaş takımı olarak göze çarpan ve geçen sezon hem UEFA, hem de Süper Kupa'yı müzesine taşıyan Sevilla, Galatasaraylı Sabri'yi renklerine bağlamak için görüşmeler yaptığını açıkladı.
Genel Direktör Jose Maria Cruz Andres, Sabri'nin menajeri ile masaya oturduklarını doğrulayarak resmi imzayı atmaya çok yakın olduklarını söyledi. Sabri'nin, Zenit'ten gelen Alexander Kerzhakov'dan sonra takıma katılacak ikinci büyük transfer olacağını savunan Andres, bu futbolcu ile her konuda anlaşma sağladıklarını, geriye sadece Galatasaray kulübünü ikna etmek kaldığını vurguladı.
Bu arada İspanyol basını Sabri'nin menajeri ile Sevilla kulübünün 15 gün önce el sıkıştıklarını doğruladı. Diarioas gazetesi, sampiyonluk yolunda takviyeye ihtiyaç duyan Sevilla'nın Sabri için 5 milyon euroyu gözden çıkardığına işaret ederek, bu rakamın Galatasaray tarafından da kabul edilebileceğine yer verdi.

Hamit garantisi
Öte yandan Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Danışmanı Adem Çukur, Galatasaray'a transferi gündemde olan Hamit Altıntop ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" ifadesini kullandı. Çukur, Hamit'in sezon sonunda Galatasaray'a gelme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyleyerek, "Hamit, profesyonel bir futbolcu. Bu sezon sonunda da sözleşmesi sona erecek. Anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'da oynar" diye konuştu.