BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.407,52
HABER /  GÜNCEL

Kriz devri geride kaldı

Rahmi Koç, Türkiye'de artık yavaş yavaş, her olayda bir kriz olması devrinin geride kaldığını kaydetti.

Abone ol

Avrupa'da dokuz ülkede faaliyet gösteren İngiliz Kesa Electricals Plc grubunun beyaz eşya ve elektronik perakende zincirlerinden Darty'nin Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki ilk mağazasının açılışı davetle kutlandı. Davete katılan Rahmi Koç, Darty Türkiye mağazalarının Üst Yöneticisi (CEO) ve Kesa Türkiye'nin ortağı Nedim Esgin'le mağazayı gezdi. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, “Elinizde yetişmiş bir kişinin yaptıklarından gurur duydunuz mu?” şeklindeki bir soruya da, “Öyle bir göğsümüz kabardı ki bildiğiniz gibi değil...” diye cevap verdi. Mağazaya ilk defa geldiğini söyleyen Koç, başarıların devamını diledi.
Mağazadaki ürünler hakkında, 21 yıl Koç Grubu'nun değişik şirketlerinde çalışmış olan Esgin'den bilgi alan Koç, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

2007'DEN ÜMİTLİYİZ

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, seçim yılı olması ve yaşanan bazı olayların işlerini nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine de, “Arkadaşlar 2007'de bizim işlerde ümitliler” diyerek, bir sorun görünmediğine değindi.

Koç, “Bence Türkiye'de artık yavaş yavaş, her hadisede bir kriz olması devri geride kalıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Koç daha sonra, Nedim Esgin ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le birlikte kurdele keserek, mağazanın açılışını yaptı.