BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.414,49
HABER /  GÜNCEL

Sabah'taki Fener-G.Saray krizi

Savaş Ay, mesai arkadaşlarıyla takım tutma polemiğine girdi. Fenerbahçeli Ay, Galatasaray maçı öncesi, formalarını giydi ve Sabah'a gitti. Ne olduysa sonra oldu.

Abone ol Gazeteci her zaman için tarafsız olmalı. Bu sadece siyasi yönde değil. Hayatın her alanı için geçerli. Bir gazeteci ne olursa olsun "Futbol takımı" dahi tutmamalı. Ama bu Türkiye'de mümkün değil. Sabah gazetesinde yaşanan polemik bunu bir kez daha gösterdi. Savaş Ay (tartışmanın bir kanadı da kendisidir), "Elemterefiş kem gözlere şiş!.." diyerek TARAFSIZ!!!!!!!! olduğunu bir kez daha gösterdi...

Yazı : Savaş Ay
Kaynak :
www.sabah.com.tr


Maça gidiyordum, önce gazeteye uğradım. Sırtımda forma, boynumda fular, yelek sarı, pantol lacivert, bayrağım.. İpek şapkamda FB yazılı. Yazı işlerine her bir yanım sarılacivertli girince çok bozuldu bazıları. Hele Metin diye bir editör genç var en çok onun canı sıkıldı. Bir de fütursuz ki sorma. Açık açık belli etti niyetini; "İnşallah yenemezsiniz. Kaptırırsınız şampiyonluğu Cimbom'a " dedi.

Hatalı yazı
Ardından müsahhih Sermet Abi çıkıştı. " Bu kadar da taraftar olmayın kardeşim. Siz gazeteci olarak yansız davranmak zorundasınız" dedi. Sureti haktan görünen Sermet beyin 5-1'lik maçtan sonra masa etrafında 4 tur attığını bilmiyoruz sanki. Meğer arkamdan da laf etmiş; " Ben şimdi bunun yazılarındaki tashihleri düzeltmem. Yanlış yunluş çıkar hepsi" demiş.

İşte centilmen
İdare müdürümüz Kemal Abi herkesten daha şefkatli çıktı. Sıkı bir Beşiktaşlı olmasına rağmen emrindeki güvenlikçilere aleyhime tek talimat vermemiş belli ki. İstese "Kılık kıyafeti müessese nizamına uygundur değildir" der. Beni turnikeden geçirtmezdi. İşte gerçek sportmenlik, centilmenlik böyle olur. Sağ olasın Kemal abim.