BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.423,42
HABER /  GÜNCEL

Kartal, ön liberosunu buldu

Beşiktaş, Pancu'yla yollarını ayıryor. Ama bu ayrılık daha faydalı bir işe vesile olacak. Kartal, bu sayede ön libero sorununu çözecek.

Abone ol

Tymoschuk Pancu takası

Ön libero arayışındaki Beşiktaş'ın, Pancu'yu isteyen Lucescu'ya "Al Rumen yıldızı, ver Tymoschuk'u" takasını önereceği öğrenildi.

Baba-Oğul Gibiler
Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın "Çok iyi bir santrfor ve ön libero alacağız" açıklamasının ardından siyah-beyazlılar G.Birliği'nden Youla'yı transfer ederek ilk adımı atmıştı. Şimdi de ön libero arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, geçen yıldan bu yana Pancu'yu ısrarla isteyen Lucescu'ya takas teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Ön Liberosu Var!
Siyah-beyazlıların, Pancu'yu Lucescu'nun takımı S.Donetsk'e vererek, karşılığında Ukrayna ekibinin 26 yaşındaki tecrübeli ön liberosu Anatoliy Tymoschuk'u renklerine bağlamak istediği öğrenildi. Bu arada Ukrayna ekibinin de; sezon başında Brescia'dan aldığı ön libero Matuzalem'in başarılı olması nedeniyle, bu takasa sıcak baktığı edinilen bilgiler arasında.

Kaynak : www.pasfotomac.com.tr