BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Saadete oyları bölmeyin uyarısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş "Bize oyları bölmeyin" diyorlar dedi.

Abone ol

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, "Saadet Partisi toparlanmaya başlayınca birilerinin etekleri tutuştu. Bize diyorlar ki oyları bölmeyin. Biz hiç kimsenin oyunu bölmeye gelmedik. Biz bu milletin dağılan, çözülen birliğini beraberliği değerlerini toparlamaya geldik." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, memleketi Ordu'da partisi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen 'Fark var Saadet var' mitingine katıldı. Kurtulmuş, coşkulu kalabalığa seslenirken, alanda "Bir dakika (Türkçe) bu böyle gitmez, iktidarda bulunmak ile muktedir olmak arasında fark var, başörtüsü var fark var, mirasyedi ile mirasa sahip çıkan arasında fark var, açlığa işsizliğe borca inanç tahribatına hayır" şeklinde pankartlar dikkat çekti.

SP Genel Başkanı Kurtulmuş, bir bölümünü Orduspor atkısı ile yaptığı konuşmasında hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi. Hükümet ile muhalefetin birbirleri ile laf kavgası yaptığını aktaran Kurtulmuş, hiçbirinin gerçekleri konuşmadığını söyledi. Bunlara bir ders vermek gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, bunlara ders vermenin yolunun sandıktan, Saadet Partisi'ne oy vermekten geçtiğini ifade etti.

Saadet Partisi'ne son zamanlarda eleştiri geldiğini aktaran Kurtulmuş, "Saadet Partisi toparlanmaya başlayınca birilerinin etekleri tutuştu. Bize diyorlar ki oyları bölmeyin. Biz hiç kimsenin oyunu bölmeye gelmedik. Biz bu milletin dağılan, çözülen birliğini beraberliği değerlerini toparlamaya geldik. Birisi diyor ki aman bunları destekleyin yoksa CHP gelir. CHP diyor ki bunlara oy vermeyin irtica gelir. Bu ikisi de doğru değil. Bir zamanlar Demirel'in bir lafı vardı 'bunları destekleyin yoksa komünizm gelir' şeklinde. Bu da ona benziyor. Ne komünizm geldi ne de gelecek hali kaldı ama bir tek o söz ortalıkta kaldı." şeklinde konuştu