BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Saadet Partisi'ne üst düzey katılım

Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş'un yüzü gülüyor. Üst düzey katılımlarla morali iyice yükseldi.

Abone ol

Türk siyasetinin duayen isimlerinden eski Devlet Bakanı Refaiddin Şahin, eski ANAP Genel Başkan Yardımcısı 21'inci Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdulbaki Erdoğmuş ve eski ANAP MKYK üyesi Sabri Hasemoğlu, Saadet Partisi'ne katıldı.

Zaman gazetesinde yer alan habere göre Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un rozet taktığı eski bakanlardan Refaiddin Şahin, "Türk siyasetine dürüst biri geliyor diye de mutlu oldum. Onun partisinde 'saadete' ulaşacağımızı düşünerek, onun yanında bir nefer gibi çalışmaya geldik." dedi.

Eski ANAP Genel Başkan Yardımcısı 21'inci Dönem Diyarbakır Milletvekili Abdulbaki Erdoğmuş da, ortak bir gelecek inşası için yola çıktıklarını belirtti. Anadolu Kongre ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen kongrede SP lideri Numan Kurtulmuş da önemli mesajlar verdi.

"Saadet'e kimse rol biçmeye kalkmasın." uyarısında bulunan Kurtulmuş, "Saadet Partisi yanlış kamplaşmaları ortadan kaldıracaktır. Demokrasiden taviz vermeyecektir. Saadet, siyasî istikrarı savunur ama seçim barajlarının arkasına sığınmaz. Herkesin özgürlüklerini sonuna kadar savunur. Kimse bu kamplaşmalarda Saadet Partisi'ne rol biçmeye kalkmasın.. Saadet Partisi, bu oyunun sonunu getirecektir." şeklinde konuştu.