BIST 10.157
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.393,95
HABER /  GÜNCEL

Ekranda Jo'ya demediğini bırakmadı

Galatasaray zirve yarışından uzaklaştı.. Peki bu tabloda suçlu kim? Rıdvan Dilmen'in hedefinde Brezilyalı futbolcu var.

Abone ol

Lider Bursaspor'un 7 puan gerisine düşen Galatasaray'da adeta deprem yaşanıyor.. Sivaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk ümidi zayıflayan sarı kırmızılılarda suçlu aranıyor.

Rıdvan Dilmen'in ilk aklına gelen Brezilyalı Jo oldu.. Fenerbahçe maçı sonrası alem yapan golcü futbolcuya ateş püsküren Dilmen, Adnan Polat'a Jo'yu Florya'ya sokmamasını istedi.

NTV'de yayınlanan "Yüzde yüz futbol" pragramında konuşan Dilmen, üstü kapalı sarı kırmılızı yöneticilerin transfer politikasını eleştirdi.

KİMSİN SEN YA JO

"Jo diye bir oyuncu var. Ben Fenerbahçeliyim. Galatasaray kulübüne son derece saygım var. Avrupa'nın her tarafından tanınan büyük bir kulüp. Jo kim ya Allah aşkına. Kimsen sen ya Jo?

HADİ KARDEŞİM GÜLE GÜLE

Fenerbahçe seni yeniyor sen sabaha kadar alem yapıyorsun. İşte bak burada Galatasaray kulübü kulağından tutacak bindirecek uçağa hadi kardeşim güle güle.

İNSANDA UTANMA OLUR

Galatasaray'da oynuyorsunuz, Fenerbahçe ile maç yapıyorsunuz.. Ve kaybedip şampiyonluk potasından uzaklaşıyorsunuz. Siz de maçda yürüyecek haliniz yok. Oyuncu gezecek tabi başka bir şey. Ama insanda utanma olur, üzüntü olur, sıkıntı olur. Evine kapanır telefonlarını kapatır.

KULÜPLERİ HAFİF GÖRÜYORLAR

Bizim kulüplerimizi hafif görüyorlar. Jo da hafif görüyor. Ben söylediğim zaman bir sürü Galatasaraylı dostlarımı sitem ediyor 'ya nasıl konuşuyorsun' diye. Pankart astılar. Jo'nun Galatasaray'a ihtiyacı var.
Kaybolmuşlardı tekrar piyasaya çıkarmak için almışlar.

FLORYA'YA SOKMAYIN

Ben diyorum ki Adnan Polat Jo denen arkadaşı Florya'ya sokmaması lazım. Bu Fenerbahçeli için de geçerli Beşiktaş için de geçerli. Kazım da gitmeliydi gitti. Gitsin Fransa'da açsın LİG TV seyretsin. Toulouse mu Fenerbahçe mi?"