BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.416,20
HABER /  SPOR

Ronaldo hızlı başladı

AC Milan, Siena deplasmanındna 4-3'lük galibiyetle dönerken, 2 golü Real Madrid'ten transferi Ronaldo kaydetti...

Abone ol

Geçtiğimiz ay Real Madrid'ten 7.5 Milyon Avro'ya transfer olan Ronaldo, geçtiğimiz hafta AS Livorno Calcio karşılaşmasından oyuna sonradan girmişti. Bu hafta ilk 11'de çıktığı ilk karşılaşmada da fileleri 2 kez havalandırarak, "AC Milan'da nasıl oynayacak?" sorusuna da cevap vermiş oldu.

Gol düellosu olarak geçen karşılaşmada, AC Milan 3 puanı, Cristian Molinaro'nun topu kendi filelerine göndermesiyle aldı.

AC Milan, Sieana deplasmanında Ronaldo'nun 15. dakikadaki golüyle öne geçerken 4 dakika ardından Simone Vergassola eşitliği sağladı. 28. dakikada Ricardo Oliveira AC Milan'ı bir kez daha öne geçirirken, 2 dakika sonrasında Massimo Maccarone bir kez daha eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın tamamlanmasına 10 dakika kala Ronaldo, AC Milan adına 2. kez topu ağlarla buluşturueken, normal sürenin tamamlanmasına 1 dakika kala Maccarone kendi adına 2. kez fileleri havalandırırken, Siena'ya 3. kez beraberliği getirdi ancak uzatma dakikalarında Molinaro'nun kendi kalesine golü, AC Milan'ı 3 puanın sahibi yaptı.

Serie A'da alınan diğer sonuçlar:
Empoli 1-0 AS Roma,
Inter 1-0 Cagliari