BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.408,47
HABER /  SPOR

Bir çuval incir berbat oldu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Polat, Gaziantepspor'a 1-0 yenildikleri maçla ilgili olarak açıklama yaptı;

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Gaziantepspor'a 1-0 yenildikleri maçla ilgili olarak, ''Rakiplerimiz puan kaybederken bizim burada yenilmemiz bir çuval inciri berbat etti'' dedi.

Polat, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, dört haftalık bir süreçte futbolda ilginç gelişmeler yaşanırken, rakiplerin puan kaybederken, Gaziantep deplasmanında mağlup olmalarının bir çuval inciri berbat ettiğini belirtti.

Aradaki puan farkının korunduğunu, Galatasaray'ın yine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu kaydeden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gaziantep deplasmanında kaybettik, puan farkını koruduk. Değişen bir şey yok. Yine şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. Burada gerçekten çok önemli bir fırsatı kaçırdık. Bu bizim için keskin virajdı, dört haftalık süreçte bizim düşündüklerimiz olmadı. Şampiyonluk için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.''

Polat, teknik direktör Erik Gerets ile Song arasında yaşanan gerginlikle ilgili olarak da ''Sahada gerginlik vardı. Olmaması gereken bir şeydi ama oldu. Bu aile içi bir problemdir. Biz, bunu çözeriz'' dedi.

Maçın hakemi Cem Deda'nın yönetimini de eleştiren Polat, şunları kaydetti:

''Rakibimiz Gaziantepspor çok sert oynadı. Ayrıca bu maçın hakeminin de bu maç için yeterli olmadığı kanaatindeyim. Bunu hep birlikte televizyonlardan göreceğiz. Bana göre, Song'un sarı kart görmesinden önce Okan'a yapılan bir hareket var, bu penaltıydı. Daha sonra maçın sonlarına doğru Ümit Karan'a yapılan hareket kesinlikle penaltı olarak değerlendirmeliydi. Ama hakem o penaltıyı vermeyip daha sonra ceza sahası dışında düşürülmesini faul olarak değerlendirdi. Bu faulu vererek, burada eyyamcılık yaptı. Hakemlerin performansı hiç iyi değildi. ''

Polat, Fenerbahçe'nin hafta içinde Galatasaray'a yönelik olarak yaptığı açıklamalarla ilgili olarak da ''Zamanı gelince cevabını vereceğim'' dedi.