BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.412,49
HABER /  SPOR

Ronaldinho Beckhama ne dedi?

Beckham geliyor Ronaldinho'nun saltanatı sallanıyor. Brezilyalı futbolcu İngiliz yıldız için ne dedi?

Abone ol Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, maç içinde kazanılan serbest vuruşları, yeni transfer David Beckham ile paylaşacaklarını söyledi.

Ronaldinho, Beckham'ın büyük bir şampiyon olduğunu belirterek, "umarım burada mutlu olur. Artık serbest atışları onunla paylaşacağız" dedi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Ronaldinho, Ocak ayından itibaren kiralık olarak Milan'da forma giyecek yeni takım arkadaşı için, "geçmişte ona karşı oynadım ve beni her zaman klasıyla etkiledi" ifadelerini kullandı.

Milan başkanı Adriano Galliani, Beckham'ın ne kadar süreyle takımda kalacağını açıklamadı ancak deneyimli oyuncunun bonservisini alma gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurguladı:

"Bu hipotezin gerçekleşmesi mümkün değil, çünkü zaten Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi var. Onlar da Beckham'ı bırakmak istemiyor."

Galliani, spor dışındaki alanlarda dünyanın en fazla para kazandıran sporcuları arasında yer alan Beckham'ı sadece futbolla ilgili nedenler yüzünden istediklerini, ancak olayın pazarlama yönünü de ihmal etmeyeceklerini söyledi.