BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Romanya'dan Manga'ya tam puan

Eurovision'da Romanya'yı temsil edecek Paula Seling, Türkiye turunda.

Abone ol

Romanya'nın Eurovision 2010 temsilcisi Paula Seling ve Ovi Cernauteanu: Manga'nın şarkısı çok farklı ve dikkat çekici. Türkiye'nin şansı çok yüksek

29 Mayıs'ta Norveç'in başkenti Oslo'da yapılacak olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Romanya'yı temsil edecek olan Paula Seling ve Ovi Cernauteanu'nun, Türkiye ziyaretinin son durağı Ankara oldu. Ülkelerini 'Playing With Fire' adlı şarkıyla temsil edecek olan ikili, Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Ion Pascu'yu makamında ziyaret etti. Manga'nın 'We Could Be The Same' adlı şarkısının Eurovision 2010'nun en farklı ve dikkat çekici eserlerinden biri olduğunu belirten Seling ve Cernauteanu, 'Türkiye'nin şansı çok yüksek' dedi. Geçen cumartesi Beyaz Show'a konuk olan Romen sanatçılar, canlı performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı. Eurovison için Türk müzikseverlerden destek isteyen ikili, İstanbul ve Ankara'da konser verdikten sonra dün ülkelerine döndü.

Paula, yemeklere Ovi, 'İbo'ya hayran

Sempatİk tavırlarıyla dikkat çeken ikiliden Paula Seling, Türkiye'de geçirdikleri günleri unutamayacaklarını belirterek, 'Yemeklerinize bayıldık. Türk kültürü Romanya'da da hakim olduğu için kendimizi ülkemizde hissettik' diye konuştu. 'Playing With Fire'ın bestesicisi Ovi Cernauteanu da 'İbrahim Tatlıses hayranıyım' dedi. Şimdiye kadar 13 albüm çıkaran 32 yaşındaki Seling, sesi kadar güzelliğiyle dikkat çekiyor. Beyonce, Ricky Martin, Chick Corea ve Michael Bolton gibi yıldızlara konserlerinde vokal yapan şarkıcı, sahnedeki performansıyla da göz dolduruyor. Bu yılki Eurovision, 'Playing With Fire'ın bestecisi Ovi Cernauteanu için özel bir anlam taşıyor. 10 yıldır Norveç'in başkenti Oslo'da ikamet eden ve 'Ovi' kısaltmasını kullanan sanatçı, yarışmanın kendisine şans getireceğine inanıyor.