BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beşiktaş'ta çocuk karnavalı

Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 5 bine yakın çocuğun katıldığı büyük bir etkinlikle kutladı.

Abone ol

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen “23 Nisan Çocuk Karnavalı”nda çocuklar birbirinden eğlenceli etkinlikler ve canlı müzik performansları ile coştu.

Saat 13.00’da başlayan karnaval boyunca, çocuklar saha içine kurulan şişme oyun gruplarında animatörler eşliğinde çok sayıda etkinlikte gönüllerince eğlendiler, tesisin futbol sahasına kurulan oyun alanlarından zıpla yapış, tırmanma duvarı, denge oyunu, olimpik parkur, canlı bowling ve penaltı atma turnuvalarında yarışmanın yanı sıra, özel olarak hazırlanan şişme oyun gruplarında da ter attılar.

Karnaval alanına girişte, katılan çocuklara dağıtılan kuponlarla yapılan çekilişlerde, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ayşe Özyılmazel, Gönen, Nazlı, Murat Pirpiri, Onur Kırış sahne performansları ile katılımcılara zevkli dakikalar yaşattı. Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Hikmet Altınkaynak “Atatürk’ü Seviyorum” dizisinin kitaplarını çocuklarımız için imzaladı.

ASUS sponsorluğunda gerçekleştirilen “2023 yılında nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorum?” konulu resim yarışmasının ödül töreninin de yapıldığı etkinlikte; ödül kazanan ilköğretim okulu öğrencilerine ödülleri dağıtıldı. İki kategoride, ilk üçe girenlere Asus'tan bilgisayar hediye edilirken, yine iki kategoride mansiyon alanlara Philips'ten mp3 çalar hediye edildi.