BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.447,78
HABER /  GÜNCEL

Robin Hooda suç üstü

Kendisini ''Robin Hood''a benzeten kaçak kumarhaneci ile kadınların da aralarında bulunduğu 26 kişi yakalandı.

Abone ol Esentepe Keskin Kalem Sokak'taki villada birkaç gün önce kumarhane açıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gece saatlerinde harekete geçti.

Girişi güvenlik kameralarıyla kontrol edilen villaya müşteri gibi davranarak giren ve operasyonu gerçekleştiren polis, kumar oynadıkları belirtilen 7'si kadın 25 kişi ile kumar oynattığı öne sürülen M.Ö.'yü gözaltına alarak Kuştepe Polis Merkezine götürdü.

Bu kişilerden M.Ö., polis merkezine götürülürken görüntü alan basın mensuplarına ''Ben Robin Hood'um. Zenginden alıp fakire veriyorum'' şeklinde konuştu.

Kumarhanede gerçekleştirilen aramada ise 6 poker masası, bir rulet masası, oyun oynamakta kullanılan 2 bin 200 adet pul ile çok sayıda oyun kağıdı ele geçirildi.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüphelilerden M.Ö. dışındaki diğer 25'i, haklarında Kabahatler Kanunu gereğince 125'er YTL para cezası uygulanarak serbest bırakıldı. Kumarhane sahibi Ö.'nün ise adliyeye sevk edileceği belirtildi.