BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.445,79
HABER /  GÜNCEL

İki yırtıcı hayvan kapıştı

İki ürkütücü hayvan. İzlerken bile içimizi ürpertiyor. Bu hayvanlar karşılaşırsa ne olur? İşte merak edilen sonuç..

Abone ol

Köpekbalığı ve timsah savaşından galip çıkan timsah oldu. Yaklaşık 3 metre uzunluğundaki tuzlu su timsahı, bir köpekbalığına saldırarak, karnını doyurmak için karaya çıkardı.

Normalde kurbanlarını suyun altına çekerek boğan timsah bu kez farklı bir yöntem denedi. Suda köpekbalığının hakimiyetini bilen uyanık timsah, köbeklığını karaya çekti.

Nadir olarak görüntülenen olay, Avustralya'nın kuzey kıyılarındaki Timor denizine dökülen büyük tropikal nehirlerden Daly'de meydana geldi.

Avustralya'nın en çok korkulan iki yırtıcısı arasındaki bu olağandışı savaş, o esnada bölgede bulunan amatör bir balıkçı tarafından kameraya alındı.

Görüntüleri çeken Paul van Bruggen, yerel televizyon kanalına yaptığı açıklamada, timsahın avlanma tekniğinden duyduğu şaşkınlığı gizlemedi.

Paul van Bruggen, yerel televizyon kanalına yaptığı açıklamada, nehirden geçerken önce köpekbalığın kuyruğunu gördüğünü, ardından timsahın ortaya çıktığını belirtti. Bruggen, timsahın köpekbalığını karaya çıkararak burada avını parçaladığını anlattı.