BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  GÜNCEL

Roberto Carlos Fenerbahçe'yi istiyor

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski yıldızı Roberto Carlos, yeniden Fenerbahçe'de yer almak istediğini açıkladı. Ama...

Abone ol

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski yıldızı Roberto Carlos, Aykut Kocaman'ın yardımcısı olarak görev yapmaktan büyük onur duyacağını söyledi.

Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği Başkanı Ali Selek'in davetlisi olarak eşi ve küçük çocuğuyla birlikte Antalya'ya gelen Roberto Carlos, Akdeniz Sanayi Sitesi'ndeki Urfalım Restaurant'ta akşam yemeği yedi. Şanlıurfa'ya özgü yemeklerden tadan ve 'Kaburga Dolması' yiyen Roberto Carlos, yemek öncesi soruları yanıtladı. Rus Anzi Takımı'nda forma giyen dünya futbol tarihinin en iyi sol kanat oyuncularından Brezilyalı yıldız, kulübüyle sözleşmesinin 2.5 yıl sonra biteceğini hatırlattı.

Sözleşmesi bittikten sonra aktif futbolculuk yaşantısını noktalayacağını açıklayan Roberto Carlos, futbol hayatına teknik direktör sıfatı ile devam edeceğini açıkladı. Rusya veya Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istediğini belirten yıldız futbolcu, "Tabii ki ilk önce tercihim Türkiye ve Fenerbahçe olur. Fenerbahçe'de şu an Aykut Kocaman var. Çok saygı duyduğum bir insan. Eğer kabul ederse onun yardımcısı olarak da görev yapabilirim" diye konuştu.

Antalya'ya sık sık gelen Roberto Carlos ile 3.5 yıllık aile dostu olduklarını söyleyen Ali Selek ise Brezilyalı futbolcunun, gelecekle ilgili düşüncelerini Fenerbahçeli yöneticilerle paylaştığını aktardı.