BIST 10.199
DOLAR 32,40
EURO 34,76
ALTIN 2.404,47
HABER /  GÜNCEL

Adliye yanında patlama

Eskişehir Adliyesi'nin yanındaki binada patlama oldu. 1 kişinin ağır yaralandığı patlamanın doğalgazdan meydana geldiği anlaşıldı.

Abone ol

Eskişehir Adliyesi'nin yanındaki 6 katlı bir binanın 2. katında meydana gelen patlamada bir kişi ağır yaralandı. Patlamanın doğalgazdan meydana geldiği belirlendi.

Adliyeye yakın olduğu için iş merkezlerinin bulunduğu Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki Selim Apartmanı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki binalarda yaşayan vatandaşlar kendini dışarıya atarken, durumu ambulans, polis ve itfaiyeye bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevre güvenliği alırken, binanın ikinci katındaki dairede kalan bir vatandaşı yaralı olarak buldu. Ağır yaralanan vatandaş, ambulansla Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, patlamanın olduğu binanın çevresini kordan altına aldı.


İş merkezlerinin olduğu binada başka kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlemiş oldu. Patlamayla birlikte, binanın içi adeta harabeye döndü. Patlamanın doğalgazdan meydana gelmiş olabileceği belirtilirken, olayla ilgili çalışmalar sürüyor.