BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.465,56
HABER /  SPOR

Rize Beşiktaşı devirir mi?

Çaykur Rizespor teknik direktörü Susiç, iyi bir sonuç alacaklarını söyledi...

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil - mavili takımın Teknik Direktörü Saffet Susiç, ligde ve kupada Beşiktaş'a karşı iyi sonuçlar aldıklarını fakat yine de bu maçın favorisinin Beşiktaş olduğunu söyledi. Susiç, "Kupada oynadığımız son iki maçta Ankaraspor ve Ankaragücü'ne karşı iyi futbol sergiledik. İnşallah bu futbolumuzu devam ettireceğiz ve Beşiktaş'a karşı iyi bir sonuç alacağız. Takımda bazı değişikliklere gideceğim. Her ne kadar Beşiktaş son zamanlarda iyi futbol sergilese de biz de kupada iyi gidiyoruz. İnanıyorum ki bir sürpriz yapabiliriz. Neden bir üst tura çıkmayalım" diye konuştu.

Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Ç. Rizesporlu Kürşat, karşılaşmanın kendileri açısından zor olacağını belirterek, "Kötü sonuçlar alıyoruz. Biz de moral arıyoruz. Bu maça iyi konsantre olup iyi bir netice alabilirsek aldığımız kötü sonuçları unutur ve lig maçlarına daha konsantre olmuş haled çıkabiliriz" dedi. Cumhur ise, "İki ayaklı maçlarda öncelikle kendi evindeki maçta iyi sonuç alman gerekir. Biz de bunu yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

TRANSFER ATAĞI
Futbol Federasyonu'nun ara transfer dönemini 6 Şubat'a kadar uzatmasıyla harekete geçen Rizespor Letonya'nın 1. Lig takımı Ventspils'de forma giyen 25 yaşında 1.96 boyundaki Kamerunlu stoper Jean Paul Ndeki'yi Rize'ye getirdi. Defansta büyük sıkıtı yaşayan ve ligin en fazla gol yiyen takımı olan yeşil-mavili ekip Kamerunlu stoperi bir süre deneyecek. Daha önce Brezilya'nın 2. lig takımlarından Gama'dan stoper Denis Cruz'u ile ön anlaşma yapan ve bu futbolcuyu Rize'ye getiren yeşil - mavili ekip, dizindeki sakatlığı öne sürerek Cruz'u kiralık olarak Gama'ya geri göndermişti.