BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.469,80
HABER /  GÜNCEL

TRT 40 yaşını kutluyor

Toptan, TRT’nin, kendi kulvarında ilklere imza atmayı sürdüreceğini kaydetti.

Abone ol

TBMM Başkanı Köksal Toptan, basın-yayın sektörü için okul işlevi gören TRT’nin, kendi kulvarında ilklere imza atmayı sürdüreceğini kaydetti.

Toptan, TRT’nin televizyon yayınlarına başlamasının yıldönümü nedeniyle TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e kutlama mesajı gönderdi.

TRT’nin televizyon yayınlarına başlamasının, modern Türkiye Cumhuriyetinin önemli kilometre taşlarından birini oluşturduğunu belirten Toptan, 40 yıl önce, bugün televizyon yayınına başlayan TRT’nin, çok kısa süre içerisinde milleti ve devleti tüm dünyaya yansıtan ayna olduğunu kaydetti.

TBMM Başkanı Toptan, mesajında şunları kaydetti:

"Doğru ve ilkeli yayıncılık anlayışını başından beri kendine ilke edinen TRT, ekonomiden kültüre, spordan sanata uzanan zengin içerikli programlarıyla kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Üstlendiği misyonun yanı sıra, ülkemizin basın-yayın sektörü için bir okul işlevi gören TRT, her zaman için başarılı yayıncılık örnekleri sergileyerek, kendi kulvarında ilklere imza atmayı sürdürecektir.

Zengin içerikli programlarıyla kamuoyunu aydınlatma ve bilgilendirme görevini bir çok kanalda başarıyla yerine getiren TRT, Cumhuriyetimizin, demokratik hayatın ilke ve değerlerinin gelişmesine büyük katkılar sağlamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle şahsınızda tüm TRT çalışanlarını kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."