BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Carlos hayata bağladı

Kas hastası bir kişi, Carlos ile bir araya geldikten sonra hayata daha sıkı bağlandı.

Abone ol

Eskişehir'de yaşayan kas hastası İslam Olkun (12), taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Roberto Carlos ile bir araya geldikten sonra hayata daha sıkı bağlandı.
    
İslam Olkun'un annesi Sevval Olkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in tahsis ettiği ambulansla, İslam'ın çok istediği ve taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü tesislerinde 19 Kasımda ziyarette bulunduğunu belirterek, küçük İslam'ın, Roberto Carlos ile burada görüştüğünü söyledi.
    
Roberto Carlos ile görüşmenin İslam'ın en büyük hayali olduğunu ifade eden Sevval Olkun, şöyle konuştu:
    
''İslam'ın bu hayali gerçek oldu. İslam, sevinçten havalara uçtu. Roberto Carlos ile İslam sohbet etti. Carlos, İslam'a, Şampiyonlar Ligi maçında giydiği formayı, kramponlarını, müzik CD'sini ve bütün Fenerbahçeli futbolcuların imzasının bulunduğu bir top hediye etti. Bu formayı almak için yurt içinden ve dışından birçok kişi telefonla aradı. Yaşadıkları İslam'a hayal gibi geliyor. İstanbul'dan döndüğümüzün ertesi günü okula gittik. İslam, okula giderken kramponlarını, formasını giydi, eline topu aldı. Arkadaşları ve öğretmenleri (Roberto Carlos'u gördün) diye İslam'ın etrafını çevirdi. İslam'ı (Roberto Carlos ile görüştün. Keşke biz de senin yerinde olsaydık) diye arayanlar oluyor. Eve kramponları ve formayı görmeye gelenler oluyor.''
    
Seval Olkun, karnesini takdir belgesiyle alan İslam'ın, kas hastalığına bağlı olarak belinde rahatsızlık bulunduğunu ve ameliyat olması gerektiğini anlatarak, ''Japonya'da bu kas hastalığıyla ilgili kök hücre tedavi uygulanıyormuş. Son çaremiz bu. İslam için bu ameliyat ve tedavi yöntemi umut olabilir. Bu konuda Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, bize her türlü yardımı yapacaklarını söyledi'' dedi.
    
''FENERBAHÇE-SEVİLLA MAÇINI ORADA İZLEMEK İSTİYORUM"
     
İslam Olkun da hayalinin gerçekleştiğini belirterek, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
Roberto Carlos'un yanına oturduğunu, ancak kendisinin Carlos'u önce fark etmediğini anlatan Olkun, şöyle devam etti:
    
''Ben çok uzun ve yapılı birisini bekliyordum. Önce tanıyamadım. Daha sonra (Roberto Carlos geldi) denince şaşırdım. Roberto Carlos'u ve Fenerbahçe Kulübünü görünce, hayata ve okuluma daha sıkı bağlandım. Carlos, Bana (Tekrar Real Madrid'e gidiyorum) diye şaka yaptı. O anda üzüldüm. Roberto Carlos'un verdiği müzik CD'sini her gün dinliyorum. Bendeki Roberto Carlos sevgisi, Real Madrid'te ve Brezilya'da oynarken başladı. Frikiklerine hayranım. Fransa'ya attığı frikik golünü unutamıyorum. Carlos, her gol attığında dünyalar benim oluyor. 20 Şubatta Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak Fenerbahçe-Sevilla maçını orada izlemek istiyorum.''