BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.449,94
HABER /  SPOR

Rijkaard’ın saç sakal karışmış

Galatasaray’da son dönemde yaşanan puan kayıplarını değerlendiren eski yönetici Fatih Gökşen'den ilginç açıklamalar

Abone ol

Takımda ve teknik direktör Rijkaart’ta motivasyon eksikliği olduğu söyleyen Gökşen, Hollandalı çalıştırıcı için "görüntüye bakıldığında, Rijkaard’ın saç sakal karışmış, duruşu yorgun ve bıkkın" diye konuştu. 

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem programına katılan Fatih Gökşen birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

Galibiyet serisi bozulduğu için Galatasaray’da motivasyon kaybı ve yorgunluk olduğunu söyleyen Gökşen, “ İyi futbolculara ve takıma sahibiz. Kulüp tarihinde görülmemiş bir bütçe ile sezonu açtık. Dünya çapında bir hocayla çalışıyoruz. Üç maçlık puan kayıplarını yorgunluğa bağlıyorum. Galibiyet serisini kaçırdıktan sonra takımda hava bozuldu” diye konştu.

FUTBOLCULARLA BİRLİKTE OLAN ÜSTÜNEL

Galatasaray Futbol Komitesi Üyesi Huldan Üstünel’in “Takımda motivasyon eksikliği var” açıklamasının hatırlatılması üzerine Gökşen, “Kendisi şube sorumlusu, olayı ve içeriyi en iyi bilen o. Hergün futbolcularla birlikte. Takımda bir yorgunluk ve motivasyon kaybı var. Yönetici arkadaşlar bu kara bulutları hemen dağıtmalı” dedi.

MİLAN RİJKAARD’IN AKLINI KARIŞTIRMIŞ

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ta da motivasyon kaybı olduğunu söyleyen Gökşen, ilginç değerlendirmelerde bulundu. Gökşen, şöyle konuştu: “Hocada da bir motivasyon eksikliği var. Görüntüye bakıldığında, Rijkaard’ın saç sakal karışmış, duruşu yorgun ve bıkkın. Milan olayı kafasını karıştırmış, başkanla bu konuyu görüşmüş, dertleşmiş, Milan’a gitmek istemiş olabilir. Milan’ın eski oyuncusu olduğu için Milan gel diyorsa gitmek isteyebilir.

” VEFASIZLIK YAPILDI"

Galatasaray’ın yeni kamp merkezi için Büyükçekmece Belediyesi ile yapılan protokol sırasında üzüldüğünü söyledi. Gökşen, “Üzüldüğüm tek nokta başkan protokolü imzalarken Özhan Canaydın’ı davet edebilirdi. Etmemesi üzücü oldu. Emeği geçen insanlar tabiki böyle bir davet beklemiştir. Keşke Özhan Canaydın da davet edilseydi çünkü bsu projede Canaydın’ın çok emeği vardı” dedi.