BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  SPOR

Rıdvandan derbi tahmini

Galatasaray mı Fenerbahçe mi kazanır? Usta yorumcu Rıdvan Dilmen ligin final maçını yorumladı.

Abone ol

Rıdvan Dilmen daha önce yüzde 80 şans verdiği Fenerbahçe'ye derbi maçta yüzde 50 şans verdi. Usta yorumcu nedenini de Galatasaray'ın orta sahayı kalabalık tutmasına bağladı.

NTV'de Büyükşehir Beledespor ile Galatasaray arasındaki maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, maçın 66'ıncı dakikasında rakibi Tjikuzu'yu iten Barış Özbek'i sert sözlerle eleştirdi.

Dilmen, maçı gereksiz yere geren Barış'a yönelik şunları söyledi: "Sen daha kaç yaşındasın ki bunları yapıyorsun. Faul Lincoln'e yapılmış, senin orada ne işin var. Bak yanında Hakan Şükür diye 37 yaşında bir futbol abidesi var. Hakan kendini yere atsa kimse inanmaz hakanın sahtekarlık yaptığına. Senin oynadığını unutmaya başlamış bir futbolcudan alacağın dersler olmalı. Yazık."
Dilmen, önümüzdeki hafta oynanacak derbi maç için ise şunları söyledi:

"Beraberlik Fenerbahçe'ye yarıyor. Ancak Fenerbahçe dünyanın neresinde olursa olsun beraberliğe oynamaz. Bunu Sevilla karşısında da gördük, Londdra'daki Chelsea maçında da gördük. Yani Londra, Ankara, Sivas Fenerbahçe için farketmiyor. Oturmuş bir futbol şablonu var ve çıkıp yeneceğim diyor. Ha maçtan önce beraberliğin işlerine yaramasındoan dolayı avantajı korumak isteyebilirler ama beraberliğe oynamazlar..Ben bugüne kadar Galatasaray'a karşı şansını yüzde 80 olarak görüyordum. Ama bugünkü oyun şablonu ile şansların yüzde 50 olduğunu düşünüyorum. Bunun nedeni de Galatasaray'ın orta sahayı çok adamla tutması.. "