BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.412,02
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altına alındığı açıklandı.

Abone ol

Ünlü futbolcu Rıdvan Dilmen akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Acıbadem hastanelerine kaldırılan Rıdvan Dilmen'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Yapılan tetkikler sonrasında Rıdvan Dilmen'in kalp damarlarının yüzde 70 oranında tıkalı olduğu anlaşıldı. Dilmen'in kalbine stent takılması gerektiğini belirttiler.

Edinilen bilgiye göre, Rıdvan Dilmen öğleden sonra arkadaşları ile futbol oynarken rahatsızlandı. Nefes almakta zorlanan Dilmen, durumunun ciddi olabileceği ihtimali üzerine hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonrasında Dilmen'nin kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı.

Rıdvan Dilmen, hastaneye kaldırılması nedeniyle bu akşam  NTV'de yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programına da katılamadı. Programı Mustafa Doğan ve Metin Tekin Rıdvansız sundu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Akşam saatlerinde rahatsızlanarak Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırılan ve burada yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Rıdvan Dilmen'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Doktorlar, Rıdvan'ın 2 gün daha hastanede tutulacağını belirtirken, Rıdvan'ın kalp krizi geçirdiğini öğrenen yakınları hastaneye akın etmeye başladı. (Kaynak: www.rotahaber.com)