BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ricardo Quaresma taraftarla kapıştı

Beşiktaş taraftarı ilk kez Ricardo Quaresma'ya tepki gösterdi, Portekizli futbolcu da tribünlere yanıt verdi.

Abone ol

Quaresma, kendisini eleştiren tribünlere söz yetiştirdi, "Yer değiştirelim. Sen oyna, ben izleyeyim" gibi işaret yaptı, bunun tam ardından da Sivas'ın beraberlik golü geldi

Sahada Simao ile birlikte yer alan iki Portekizliden biri olan Q7'nin son haftalardaki formsuzluğu, siyah-beyazlıların dikkatinden kaçmazken, tribünlerden birkaç kişi de maç sırasında bunu bağırarak Quaresma'ya iletti.

Taraftarın bu eleştirilerini duyan siyah-beyazlıların yıldız isminin cevabı gecikmedi. Formasını tutarak, "Sana vereyim" dercesine işaret yapan Portekizli futbolcu, "Yer değiştirelim. Sen oyna, ben de seni izleyeyim" dercesine işaret yaptı. Sahanın konsantrasyonunu bozan bu diyaloğun hemen sonrasında da Sivasspor'un beraberlik sayısı geldi.

Fakat aynı taraftar, üçüncü golün asistini yapan Quaresma'ya sevgi gösterisinde bulundu. Fiyapı İnönü Stadı, hafta içindeki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin aksine dün oldukça boştu. Bu durumu da protesto eden taraftar, yaptıkları tezahüratla yönetimin bilet fiyatları konusunda dikkatlerini çekti. Siyah-beyazlıların, "Yönetim ne oluyor, tribünler dolmuyor", "Müşteri değiliz, taraftarız biz" tezahüratları dikkat çekti.