BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Rektör yardımcısında değişiklik

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi rektör yardımcılığına Prof. Dr. Osman Demircan getirildi

Abone ol

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Prof. Dr. Osman Demircan, görev değişiminin bir nöbet değişimi olduğunu belirterek, daha önce olduğu gibi bundan sonra da ekip olarak üniversitenin başarısı için çalışacaklarını kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir 22 Mart 1999 ? 14 Nisan 2004 ve 09 Temmuz 2007 ? 04 Şubat 2010 yılları arasında ÇOMÜ?de Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Osman Demircan?a üniversiteye verdiği hizmetlerden ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

DEMİRCAN GSF DEKANLIĞINI DA SÜRDÜRÜYOR

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Yılmaz da Prof. Dr. Osman Demircan?a üniversiteye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni atandığı Rektör Yardımcılığı görevine layık olmaya çalışacağını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Yılmaz?ın makamında yapılan devir teslim törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol Tok ve Genel Sekreter İrfan Özden de katıldı.

Prof. Dr. Osman Demircan halen ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ve Uzaktan Eğitim ve Uluslararası Bilimsel Toplantılardan Sorumlu Rektör Danışmanlığı görevlerini yürütüyor.