BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Real hakkında şok iddialar!

Real Madrid sezonu kupa kazanamadan bitirirse neler olacak?

Abone ol

İspanya'da Barcelona kaynaklı gazetelerde bugün çıkan haberlerde, Real Madrid'in sezonu kupa kazanamadan bitirmesi halinde başta Brezilyalı Ronaldo ve İspanyol Guti olmak üzere bir çok oyuncunun takımdan gönderileceği ve kulüpte 'sivil bir savaş' başlayacağı iddia edildi.

Günlük yayın yapan Sport Gazetesi 'Madrid'de Sivil Savaş' başlığıyla ön sayfadan verdiği haberinde, Real Madrid'de oyuncuların arasında huzursuzluklar olduğu ve bunun da performanslarına yansıdığı belirtilerek son Arsenal maçı örnek gösterildi. Gazetede, ayrıca çarşamba günü Arsenal'le Highbury Stadı'nda oynanacak rövanş maçının da kaybedilmesi halinde işlerin iyice karışacağı savunuldu. Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısınınn ardından tüm şimşekleri üzerine çeken Ronaldo'nun, şu anda Real Madrid'in en golcü oyuncusu olmasına rağmen Arsenal maçından sonra her şeyin değişebileceği vurgulandı ve sezon sonunda büyük oranda İtalya'ya gideceği belirtildi.

Marca Dergisi de, Arsenal'in genç yeteneği Cesc Febragas'ın transfer listesinin başında olduğu ve bununda takımı genç yeteneklerle yeniden kurma planının bir parçası olduğu belirtildi. Dergi, yeni başkan Martin'in açıklamalarına yer vererek, en az 2 hafta içerisinde takımın başına getirilecek yeni teknik direktörün kim olacağına karar verileceğini söylediği belirtildi.

Bazı İspanyol gazeteleri ise Martin'in, "30 Haziran'da yüzde 99 olarak yeni teknik direktör takımın başında olacak. Bu kişi ise 2 hafta içinde belli olacak" sözlerine yer verdi. Gazetelerde yer alan isimler ise Juventus Teknik Direktörü Fabio Capello, Arsenal antrenörü Arsene Wenger, eski Deportivo La Coruna teknik patronu Javier Irureta ve Liverpool patronu Rafael Benitez oldu.

Bu arada, eski başkan Florentino Perez ile yapılan röportaja yer veren İtalyan La Gazzetta dello Sport, başkanın yeniden seçilmesi halinde şu anki fikirlerinde bir değişiklik olmayacağını söylediğini ifade etti. Perez gazetede yer alan açıklamasında, "Yeniden kulübün başına gelmem halinde, rüyaya kapılmadan coşku ve hırsla eski Real Madrid'in yeniden canlanacağı söyleniyor. Ancak bu görüşe teşekkür ediyorum. Ben kulübü dünyanın en zengini olarak bıraktım" ifadelerine yer verdi.