BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Magazin camiası karışıyor

Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy'un açıklamalarına manken Tuğba Özay'dan şok yanıt!

Abone ol

Yaptığı sert açıklamalarla her zaman dikkatleri üzerine çeken Bülent Ersoy, kendi tabiriyle 'müzikteki yozlaşmaya' savaş açtı.

Özellikle manken-şarkıcıları hedef alan Ersoy, "Ben 200 kiloluk halimle podyuma çıkıp mankenlik yapmıyorum. Yapmam da doğru olmaz. Çünkü fiziğim müsait değil. Mankenler de şarkı söylemesinler. Çünkü sesleri müsait değil, müzik kirliliği yaratıyorlar" deyince Tuğba Özay'dan sert tepki aldı.

Önümüzdeki günlerde çıkacak olan 'Hükümet Gibi Kadınım' adlı kasediyle müzik dünyasına adım atacak olan Özay, Ersoy'un sözlerine zehir gibi bir cevap verdi. "Evet, Bülent Hanım doğru söylemiş. Gerçekten de 200 kilo. Ona benim aerobic VCD'lerimi izleyip zayıflamasını tavsiye ediyorum" diyerek Ersoy'u çok kızdıracak bir açıklama yapan Özay, sesinin son derece güzel olduğunu iddia etti.

Son zamanlarda Ersoy'un da dediği gibi mankenler arasında albüm çıkarma modası hakim. Seçkin Piriler, Yeşim Erçetin, Gizem Özdilli, Nigar Talibova, Doğa Bekleriz, Ayşe Hatun Önal, Ebru Destan gibi mankenler müzik dünyasına adım atanlar arasında. Özay ve Aysu Baceoğlu ise, önümüzdeki günlerde albümleriyle müzik marketlerde yerlerini alacak olan manken-şarkıcılar arasında.