BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,10
ALTIN 2.450,82
HABER /  GÜNCEL

Rating canavarını yenen program

Her sabah izleyici onu görmeye alıştı. Güne onun sesi ve onun yorumladığı haberle "merhaba" dedi. Erkan Tan, rating canavarını yere deviren isim oldu. Ekranda 10. yılını kutladı.

Abone ol

Tv8 ekranının sevilen programlarından Erkan Tan ile Başkent’ten 10. Yılını kutluyor.

Politikadan teknolojiye, hukuktan sağlığa, modadan sanata, hayvanlardan müziğe, spordan eğitime, sinemadan edebiyata kadar yıllardır gündemin en önemli konu ve konuklarını, bitmek bilmeyen enerjisiyle ekranlardan evlerinize taşıyan Erkan Tan ile Başkent’ten Tv8’in ilk programı olma özelliğini de taşıyor.

22 şubat 1999 tarihinde Tv8 test yayınından bu günkü yayın akışına geçtiğinde sabah saat yedide Türk seyircisiyle buluşan ilk televizyon programı Erkan Tan ile Başkent’ten idi.

KALİTE CANAVARI YENDİ

Televizyon programlarının 1 ay bile dayanamadığı, rating canavarının her gün yeni bir programı daha yuttuğu günümüz medya anlayışına meydan okurcasına 10 yıldır, hafta içi her sabah ekranlara gelen Erkan Tan ile Başkent’ten programının başarısı, sadık seyircisinin bıkmadan usanmadan Tv8 ekranından ayrılmamasıyla taçlanıyor.

FARKI OBJEKTİFLİĞİNDE..

Erkan Tan ile Başkent’ten programının farkı değişik görüşlerin hiçbir kısıtlamaya uğramadan programa konuk edilmesinden ve Erkan Tan’ın lafını esirgemeden herkese, her soruyu cesurca sorabilmesinden kaynaklanıyor.

İktidar ve ya muhalefet, meclisin içindeki ya da dışındaki partilerin görüşlerini özgürce ifade edebildikleri programda, vatandaş her türlü sıkıntısını Erkan Tan ile Başkent’ten programı aracılığıyla milyonlara anlatabiliyor.

Yoldan geçenleri sıcacık gülüşüyle, arkalarından güzel dileklerle el sallayarak, hayatın tam içinden selamlayan Erkan Tan, yayının devamında Türk televizyonlarında bir ilk olan dışarıyı gören stüdyosuyla, halktan kopmayarak izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.