BIST 10.047
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.400,03
HABER /  MEDYA

Rasim Ozan, Ahmet Hakan'a ne ömür biçti!

Ahmet Hakan'a dönük sert sözler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı Başbakan ile çıktığı canlı yayın oturumun gelen eleştirilere de ilginç bir yanıt verdi...

Abone ol

Geçen hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a canlı yayında sorduğu sorular nedeniyle eleştirilen Sabah si yazarı Rasım Ozan Kütahyalı, Antalya merkezli yayın yapan VTV ekranlarında Atilla Güner ile Ayrıntılar programına ilginç açıklamalarda bulundu.

Kütahyalı son zamanlarda kendisini hedef alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan için sert ifadeler kullanırken "Allah taksiratını affetsin" dedi.

AHMET HAKAN KANSER!

Ben öncelikle o şahsın yazısını okumadım. Onun aleyhine konuşmak da istemem. Senin bir tanıdığın kanser hastası olmuş bir yıl da ömrü kalmışsa sen onunla ilgili birşey söylemek istemezsin.

BİR YIL ÖMRÜ KALDI DAHA NE DİYİM!

Allah taksiratını affetsin dersin. Son dönemlerini iyi geçirmesini istersin. Bu bahsettiğim şahıs da öyledir. Son kullanma tarihi dolmuştur. Bir zamanlar Hürriyet yazarı Cüneyt Ülsever vardı biliyorsun. O neredeyse bu arkadaş da orada olacak. Allah taksiratını affetsin. Ben kendisine iyilik yapıyorum kanser hastası son bir yılı var diyorum. Daha ne diyim. Ben onun aleyhine konuşmam. Düşene vurmam."

BAŞBAKAN'LI YAYINA GELEN ELEŞTİRİLERİ YANITLADI

Rasim Ozan Kütahyalı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ATV'de canlı yayına çıktığı programla ilgili eleştirilere, "Ben hiç bir zaman gazeteciyim demedim" şeklinde karşılık verdi. 

BEN HİÇ BİR ZAMAN GAZETECİYİM DEMEDİM

"Ben hiç bir zaman gazeteciyim demedim. Ben yorumcuyum. Hiç bir zaman muhabirlik yapmadım. Köşe yazarlığı gerçek gazetecilik değildir bence. Ahmet Altan beni köşe yazarı yaptı. Bu yorumculuğum başladı. Hiç bir zaman soru soran adam bakışım olmadı. Televizyonda da o rahatlıkla sohbet ettim. Aydın Doğan'ı iyi tanıyorum kendisi ile en az 50 kez oturup sohbet etmişliğim var evime de geldi. Ben de ona gittim. Dolayısıyla süreci de bildiğim için yani başbakan da biliyor. Ve onun esprisiyle oldu. Olay espridir yani. Gayet komikti. Dinlerken bile şimdi gülümsedim."