BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,75
ALTIN 2.450,09
HABER /  EKONOMİ

Ramazanın gözdesi tandır

Ramazan ayında iftar sofralarını donatmak isteyenlerin gözdesi Profilo Tandır olacak.

Abone ol

Sote, ızgara, kızartma ve buharda pişirme olanağı sunan Profilo elektrikli tandır, Ramazan ayının sofralarını zengin iftar menüleriyle donatacak 

Profilo Tandır hem ağız sulandıran menüler yaratmanıza hem de aileniz için sağlıklı menüler hazırlamanıza yardımcı olacak pişirme seçenekleri sunuyor.

İftarda hazmı kolay yiyecekler için..
Profilo elektrikli tandır buharda pişirme seçeneği sunarak besinlerin sağlıklı hazırlanmasını da sağlıyor. Buharda pişirme, yemeği daha sindirilebilir hale getirdiği için gün boyunca aç kalan mideler iftar sonrasında daha rahat ediyor. Üstelik yiyecekler daha az besin kaybına uğruyor.

Her damak tadına uygun pişirme seçenekleri
1850 watt gücünde elektrikle çalışan tandırda sote, ızgara ve kızartma yapılabiliyor. Balıktan tavuğa her türlü ızgara yapılabilen tandırın farklı amaçlar için iki ayrı ızgarası bulunuyor. İsteğe göre yiyecekleri buharda pişirebilme özelliği de bulunan Profilo TD 7410 Tandır, özel yapışmaz malzemesi sayesinde yiyecekleri sağlıklı bir biçimde yağsız ve az yağlı pişirebilme olanağı sunuyor. Her türlü pişirme tekniğine uyum sağlayan elektrikli tandır, bulaşık makinesinde yıkanabilen haznesi sayesinde kolayca temizlenebiliyor.