BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ramazanda evlere pide servisi

Uyanık bir girişimci Ramazan'ı fırsata çevirmek için kolları sıvadı. 50 kişilik bisikletli bir ekip kurdu. Servis evlere...

Abone ol

Kayseri'de bir ekmek fırını, ramazan ayında ev ve iş yerlerine servis yapmak için ekip kurdu.

Yahyalı ilçesinde faaliyet gösteren ekmek fırını, ramazan ayı süresince müşterilerinin ev ve iş yerlerine servis yapmak için 50 kişilik bisikletli ekip oluşturdu.

Fırın sahibi Mehmet Demirbaş,  ramazan ayı süresince ilçe halkının iftar ve sahur vaktinde sıcak ve taze ramazan pidesi yiyebilmesi için böyle bir uygulama başlattıklarını bildirdi.

İftar ve sahur vaktinde ilçe genelinde ev ve iş yerlerine servis yapmak için öğrencilerden oluşan 50 kişilik bisikletli ekip kurduklarını anlatan Demirbaş, şu bilgileri verdi:

''Ramazan ayında, klasik ramazan pidesinin yanı sıra vatandaşımızın damak zevkine uygun tahinli, kıymalı ve yumurtalı pide yapacağız. İftar ve sahur vakitlerinde bu ürünlerimizi vatandaşımızın ev ve iş yerlerine servis yapacağız. Bunun için günün 24 saati vatandaşımızın telefonla sipariş vermesi yeterli olacak. Bisikletli gençler, ramazan ayı süresince kendi bisikletleriyle servis yapacak. Telefonla aldığımız siparişler, günün her saati ilçe genelinde ev ve iş yerlerine en kısa sürede ulaştırılacak. Bunun karşılığında çocuklara belli bir ücret ödeyeceğiz.''