BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

3 günde 3 ülkeye 220 Avroya gezi

Edirne'de bir seyahat acentesi bütün masraflar dahil 220 Avro'ya yerli ve yabancı turistlere 3 günde 3 ülke gezme fırsatı sunuyor.

Abone ol

Çağlar Şirketler Grubu Sahibi Recep Zıpkınkurt, Türkiye'de şengen vizesi olan vatandaşlara Edirne, Bulgaristan, Yunanistan ve Makedonya'yı kapsayan gezi düzenleyeceklerini belirtti.

Geziye katılan yerli turistlere Edirne'de başta Selimiye Cami, Sağlık Müzesi, Alipaşa ve Arasta Çarşısı olmak üzere kentin tarihi ve turisttik yerlerini gezdireceklerini ifade eden Zıpkınkurt, Edirne gezisinin ardından Bulgaristan, Yunanistan ve Makedonya'ya gidileceğini bildirdi.

Türkiye'deki ekonomik kriz nedeniyle tatile gidemeyen vatandaşlara büyük bir imkan sunduklarını anlatan Zıpkınkurt, şunları söyledi:

''Bizim asıl amacımız insanlarımıza Edirne'yi tanıtmaktı. Fakat turumuzu daha cazip hale getirmek için Bulgaristan, Yunanistan ve Makedonya ziyaretlerini de ekledik. Bulgaristan'da Plovdiv, Makedonya'da Üsküp, Yunanistan'da da Gümülcine ve Kavala kentlerinin tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret edilecek. Tur 220 Avro. Tura katılacak Türk vatandaşları, Bulgaristan, Yunanistan ve Makedonya'da bir gün bir gece konaklayacak. '

Düzenleyecekleri 3 günde 3 ülke gezisine, Bulgaristan ve Yunanistan Başkonsolosluklarının da destek verdiğini anlatan Zıpkınkurt, Trakya'dan geziye katılacak kişilere vize alma konusunda kolaylık sağlayacaklarını bildirdi.