BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Quaresma'yı göklere çıkartan Fenerli

İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşılaşacağı derbi maçta gözler bu ikilide olacak.

Abone ol

Gökhan Gönül, yakın çevresine Quaresma'yı öve öve bitiremezken "Ona karşı oynarken kendimi Cristiano Ronaldo'ya karşı oynuyormuş gibi hissettim. Ondan tek farkı var boyunun kısa olması" dedi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe hafta sonu Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertliler formda. Beşiktaş ise evinde iyi oynuyor. İki ekibin mücadelesi merakla bekleniyor. Ancak merakla beklenen bir başka mücadele ise takımlarının formda isimleri olan Gökhan Gönül ile Ricardo Quaresma arasında yaşanacak. İlk maçta birbirlerine karşı oynayan ikili, karşılaşmada sık sık karşıya gelmiş ve yaşanan mücadele izleyenlere büyük keyif vermişti. Quaresma ile bu maçta yine karşı karşıya gelecek ve ona geçit vermemeye çalışacak olan Gökhan Gönül ise rakibinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

"İkisi de aynı kalitede"

Yakın çevresiyle derbiyle ilgili düşüncelerini paylaşan tecrübeli futbolcu "Quaresma gerçekten etkili bir oyuncu. İlk maçta bunu çok net gösterdi. Karşılıklı birçok pozisyonumuz oldu. Açıkcası beni zorladı ama birçok pozisyonda da geçit vermedim İlk maçta bazen Cristiano Ronaldo'ya karşı oynuyormuş  gibi hissettim kendimi. Aynı onun gibi süratli, teknik, güçlü ve ayaklarına hakim. Quaresma'nın Ronaldo'dan tek farkı boyunun kısa olması. Bence ikisi aynı kalite ve seviyede" ifadelerini kullandığı öğrenildi.