BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Almanya'da yüksek lisans fırsatı

Almanya’da Üniversitelerde Yüksek Lisans yapmak isteyen öğrenciler için son şans. Yüksek Lisans Bahar Dönemi için ek başvuru süreleri başlıyor.

Abone ol

Avrupa’da eğitim denilince ilk akla gelen kurum olan merkezi Avrupa’da bulunan Avrupa Eğitim Danışmanlık Türkiye’den birçok öğrenciyi üniversite eğitiminden sonra yüksek lisans ve doktora programları için de dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan Avrupa üniversitelerine yerleştiriyor.

AED, Türkiye’den bu üniversitelere sadece öğrenci yerleştirmekle de kalmıyor, öğrencilerin eğitimleri süresinde karşılaşabilecekleri her türlü sorunlarla da yakından ilgileniyor.
 
Almanya’da Yüksek lisans yapmak isteyen öğrencilerin başvuru sırasında  yeterli Almanca bilgisine sahip olması ve eğitime başlamadan önce yapılacak olan Almanca giriş sınavını kazanması gerekmektedir. Böylece branşınızla ilgili bölüm bulunan her Üniversitede öğrenim görebilirsiniz. Almanya’da yaklaşık 2 yıl daha öğrenim gördükten sonra alacağınız bu diploma, Türkiye’de yüksek lisans diploması olarak kabul ediliyor.
 
Buradan alınacak Yüksek Lisans diploması ile hem Türkiye’de, hem de Almanya’da doktora yapma şansına sahip olabiliyor…
 
Avrupa Eğitim Danışmanlık
0212 252 81 27
www.avrupaegitim.com.tr