BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kızı yerine annesiyle ilişkiye girdi!

Olay Bursa'da yaşandı... Para karşılığı cinsel ilişki için anlaştılar... Kadının evine geldiler... Evde de içinde olanlar oldu...

Abone ol

Bursa'nın Kestel İlçesi'nde para karşılığı cinsel ilişki için anlaştığı 32 yaşındaki G.Ç. yerine, yanlışlıkla felçli annesi 76 yaşındaki A.Ç. ile ilişkiye giren 55 yaşındaki A.Y.'nin yargılandığı dava karar aşamasına geldi. Cumhuriyet Savcısı tutuksuz yargılanan A.Y.'nin 18 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Olay 18 Ağustos 2008 tarihinde Kestel İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası A.Y.'nin birlikte alkol aldığı 35 yaşındaki M.T. aracılığı ile tanıştığı fuhuştan suç kaydı bulunan G.Ç.'nin evine arkadaşıyla birlikte cinsel ilişkide bulunmak üzere gitti. A.Y., M.T. ile birlikte kızı ve konuşamayan yatalak olan annesi A.Ç. ile yaşayan G.Ç.'nin evinde, yanında getirdiği kızarmış tavuk yedi, şarap içti. Bir süre sonra sarhoş olan A.Y., arkadaşından G.Ç.'nin odasını öğrendikten sonra olduğu yerde sızdı kaldı.

M.T. ile G.Ç. gece bahçede konuştukları sırasında kendine gelip, aşk yapmak için G.Ç.'nin odasına girmek isteyen A.Y. odaları karıştırınca, yanlışlıkla felçli ve yatalak olan A.Ç'nin odasına girdi. Işığı açmayıp yer yatağına giren A.Y., cinsel ilişkiye girdiği hareket edemeyen yaşlı kadının direnmesini ve iniltisini, G.Ç'nin aldığı zevk olarak yorumladı.

Olay, A.Y.'nin okşamak için elini yüzüne getirdiği A.Ç.'nin parmağını ısırması sonucu ortaya çıktı. "Bu kadına ne oluyor?" diyerek, ışığı açmayıp cebindeki çakmağı çakan A.Y., karşısında yaşlı ve çaresiz kadını görünce besmele çekip, "Allah'ım çarpıldım" diyerek, A.Ç.'nin elini öpüp odadan çıktı. Bahçede otururken duyduğu gürültü sonucu eve giren G.Ç., odasına gittiği annesinin halini görünce polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler A.Y. ile birlikte G.Ç. ve M.T.'yi de gözaltına aldı. Sorgulamalarından sonra adliyeye çıkartılan A.Y. tutuklanırken G.Ç. ve M.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde nitelikli cinsel saldırı' suçundan dava açılan A.Y. ile 'Cinsel saldırı suçuna iştirak'ten yargılanan G.Ç. ve M.T.'nin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyetinin, yaşanan olaydan dolayı yaşlı kadının ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığının öğrenilmesi için adli tıp kurumuna sevkettiği A.Ç., öldüğü için bu talep yerine getirilmedi.

Olayla ilgili yargılamaya dün devam edildi. Karar aşamasına gelen son duruşmada Cumhuriyet Savcısı A.Y. hakkında 18 yıl, diğer sanıklar için de 6'şar yıl hapis cezasına çarptırılması için mütalaada bulundu.

Mahkeme heyeti duruşmayı Mart ayına erteledi.

"FUHUŞ OPERASYONUNDA POLİSE RÜŞVET"

BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


İstanbul Atşehir'de düzenlenen fuhuş baskınında yakalanan hayat kadınlarından biri polise rüşvet teklif etti.

Polis, Ataşehir'de bir adrese operasyon düzenledi. Baskında 5 kişi gözaltına alındı. Kadınlardan birinin kendilerini bırakmaları karşılığında polise rüşvet teklif ettiği öğrenildi.

Ataşehir'de lüks bir dairede fuhuş yapıldığı ihbarını değerlendiren İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, adrese baskın düzenledi.

Müşteri gibi eve giren polisler, içerideki Ukrayna ve Bulgaristan uyruklu 4 kadın ile kadınları 200 TL'ye erkeklere pazarlayan Gülten isimli bir kişiyi, fuhuş yaptırdıkları ve yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

POLİSE RÜŞVET TEKLİF ETTİ

Gülten ismindeki kadının polislere, kendilerini bırakmaları karşılığında 2 bin TL rüşvet teklif ettiği bildirildi. Polis ekiplerinin paraya el koyarak rüşvet verildiğine karşılık rapor tuttuğu ve şüpheli hakkında 'rüşvet vermek' suçundan da işlem yapılacağı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

"YANAN ARAÇTAN SON ANDA KURTULDULAR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Kaza 02.00 sıralarında Kurtköy TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kurtköy'de bir barda eğlenen 1'i kadın 3 kişi arkadaşları Nilüfer Alp'i (40) arayarak kendilerini almalarını istedi.

Nilüfer Alp, 34 ZM 2562 plakalı otomobiliyle arkadaşlarının eğlendiği barın önüne geldi. Kendilerini almaya gelen aracın direksiyonuna bu sefer alkollü olan Kamil Bal (34) geçti. Kurtköy gişeleri 500 metre geçtikten sonra viraja hızlı giren Kamil Bal otomobilin kontrolünü kaybetti. Bariyerleri aşan otomobil yeşil alana girdi.

LPG'Lİ ARAÇ YANMAYA BAŞLADI

LPG'li olduğu belirtilen otomobil bir anda alev aldı. Bu sırada otomobil içindeki yaralılardan Sertan Demir (27) ile Nilüfer Alp kendi imkanlarıyla yanan araçtan çıktı. Yanan araçta kalan 2 kişinin yardımına ise yoldan geçen sürücüler yetişti. Berrin Songür ve Kamil Bal araçtan çıkartılarak çimlerin üzerine yatırıldı. LPG'li araç itfaiye ekiplerinin kısa süreli çalışması ile söndürülürken, yaralılar ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞOFÖR 1.37 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Sertan Bal ve Nilüfer Alp'in durumunun iyi olduğu, Berrin Songür ise kafa tasında çatlak olduğu ve vücudunun bazı bölümlerinde hafif yanıklar olduğu öğrenildi. Şoför Kamil Bal'ın ise hastanedeki kontrollerinde 1.37 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

"ARAÇ PATLAMADAN HEMEN KURTARALIM DEDİK"

Kazaya müdahale eden vatandaşlar "Aracın LPG'li olmasına rağmen biz gidip müdahale ettik, iki kişi yanan arabanın içinde duruyordu. araç patlamadan hemen kurtaralım istedik ve yaralıları kurtardık. Bu iki kişiyi araçtan çıkarttık. görevimizi yaptık" dedi. Vatandaşlar polis ekiplerinin hemen geldiğini ama ambulansların geç geldiğini iddia etti.



"DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde devrilen traktörün altında kalan 46 yaşındaki Cevdet Doğan yaşamını yitirdi, oğlu 25 yaşındaki Hüseyin Doğan ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında Bayramiç'in Kutluoba Köyü yakınlarındaki Kapıcık mevkiinde meydana geldi. Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'ndeki zeytinliklerde mevsimlik işçi olarak çalışan Cevdet Doğan ile oğlu Hüseyin Doğan, Çan İlçesi'nin Söğütalan Köyü'ndeki evlerine gitmek üzere eşyasını traktöre yükleyerek yola çıktı.

Küçükkuyu ile Bayramiç arasındaki dağ yolunda, Hüseyin Doğan yönetimindeki 17 AR 426 plakalı traktör, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Tekerleğin üzerindeki bölümde oturan baba Cevdet Doğan dengesini kaybederek yere düştü.

Sol arka tekerleğin altında kalan baba Doğan feci şekilde can verdi. Diğer tarafa düşen oğlu Hüseyin Doğan ise ağır yaralandı.

Olay yerinden geçenlerin haber vermesi sonucu gelen ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Doğan ilk müdahalenin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kafa ve göğüs kısmında kırıklar olduğu öğrenilen Doğan'ın yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler kaza yerinde inceleme başlatırken, Cevdet Doğan'ın cenazesi ise Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



"ERKEK KAVGASI ÖYLE BİR YERE VARDI Kİ!.."
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Samsun'da, 17 yaşındaki N.T. ile 15 yaşındaki L.K. adlı kızlar arasında, bir erkek yüzünden çıkan tartışma, arkadaşlarının da katılmasıyla gasp ve tehdit olaylarına kadar dayandı. Tutuksuz yargılanan 5 kız, hakim karşısına çıktı.

Samsun'da iddialara göre N.T. ile L.K., erkek arkadaş yüzünden aralarında çıkan anlaşmazlık sonrasında geçen yıl Kasım ayında birbirlerinin telefonlarına küfür ve tehdit içerikli mesajlar çekmeye başladı. Bunun üzerine N.T. konuşmak için L.K.'yı evine çağırdı. L.K. arkadaşları B.Y. (16), E.G. (17) ve M.Y.'yi (16) de alarak çağrıldığı eve doğru yola çıktı. Evin önünde kendilerini Ş.B. (16), kuaförlük yapan H.T. (17), lise ikinci sınıf öğrencisi A.A. (16) ve lise son sınıf öğrencisi Hafize C.K. (19) ile birlikte bekleyen N.T., yanlarına gelen 4 genç kızı, kollarından çekerek zorla ailesiyle birlikte oturduğu eve soktu. Burada kızlar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. N.T., ve arkadaşları 4 genç kızı döverek L.K.'nın 3.5 TL'sini, E.G.'den 2 TL ve cep telefonunu, B.Y.'nin de cep telefonunu zorla alıp evden gitmelerine izin verdi. 4 kız polise gidip şikayetçi olunca gözaltına alınan 5 genç kız nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 5 kişi Samsun 1'inci Ağır Cceza Mahkemesi'nde tehdit, gasp ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından her biri için 22 yıl hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı.

Kapalı yapılan duruşmayaya gasp edilip dövüldüklerini söyleyen 4 kız katılmadı. Sanıklardan N.T. savunmasında üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek, "L.K., bana ve arkadaşlarıma küfür ve tehdit içerikli mesajlar gönderiyordu. Bende kendisini arayıp ne sorunu olduğunu sordum. Buluşmaya karar verdik. Onu eve çağırdım. Diğer kızlarla birlikte geldi. Kız arkadaşlarım benimle birlikteydi. Zorla eve sokmadık. Kendileri içeriye girdi. Ben bir odada L.K. ile konuşurken onlar diğer odada oturuyordu. Tartışma sırasında L.K. bıçak çıkardı. Daha sonra diğer kızlar odaya girdi. Onlarda evden çıkıp gittiler. Kesinlikle paralarını yada cep telefonlarını almadık" diye konuştu. Diğer sanıklarda arkadaşlarının savunmasına katıldıklarını dile getirirken, H.T., "L.K. bıçak çıkarınca ben kendisine bir tokat attım" dedi.

Mahkeme gelmeyen mağdurların ve tanıkların dinlenmesi çin duruşmayı erteledi.

"ÇAY OCAĞINDA TACİZ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Samsun'da bir çocuk annesi 18 yaşındaki Ö.P. çalıştığı çay ocağının sahibi 45 yaşındaki Dursun Ç.nin kendisini taciz ettiğini ileri sürerek 50 yaşındaki babası Cemal A.'ya söyledi. Cemal A., çay ocağı sahibini dövünce her ikisi de mahkemelik oldu. Dursun Ç., genç kız ve babasının kendisinden para almak için iftira attıklarını söyledi. Ö.P ise, "Arka tarafta kullanılmayan odaya beni çağırıp zorla dudaklarımdan öptü. Ben de onu babama söyledim. Şikayetçiyim" dedi.

Eşi Çorum'da çalışan 1 çocuk annesi Ö.P., geçimini sağlamak amacıyla geçen yıl Mayıs ayında Dursun Ç.'nin sahibi olduğu Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki çay ocağına çalışmaya başladı. Bir hafta sonra sabah çay ocağında çalıştığı sırada iddialara göre Dursun Ç. gelip genç kadını işyerinin arka kısmında bulunan kullanılmayan boş odaya çağırdı. Burada Ö.P.'ye "Senden daha başka şeyler bekliyorum" diyerek kadını dudaklarından öptü. Dursun Ç.'yi iterek kurtulan Ö.P., dışarıya çıkarak çay ocağının önünde oturan babası Cemal A.'ya bu durumu anlattı. Bunun üzerine Cemal A., içeriye girip Dursun Ç.'yi dövdü. Kavgayı araya giren vatandaşlar ayırdı. Her iki taraf polis merkezine götürüldü. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olunca, haklarında 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Taciz suçundan dün ilk kez hakim karşısına çıkan Dursun Ç., baba ve kızının kendisine iftira attıklarını söyleyerek, "Olay günü hastaneye gitmek için benden izin istedi. Ben de verdim. 1.5 saat sonra geri döndüklerinde bana saldırdılar. Araya diğer esnaf girdi ve beni ellerinden kurtardı. Ben kimseyi taciz etmedim. Beni döven Cemal'den şikayetçiyim" dedi. Cemal A. ise, kızının anlattığı olay nedeniyle öfkeye kapıldığını belirterek, "Vurmak istedim. Ama araya girenler beni engelledi. Keşke vurabilseydim" diye konuştu.

Duruşmaya katılan Ö.P. ise, çay ocağı sahibi olan Dursun Ç.'nin sabah erkenden alkollü bir şekilde işyerine geldiğini söyleyerek, "Babam dışarıda çay içiyordu. Ben ocakta çalışırken Dursun kolumdan tutup beni arka tarafta kullanılmayan boş odaya götürdü. Orada beni kendine çekip dudaklarımdan öptü. Kendisini iteleyip dışarıya çıktım. Sonra da babama söyledim. Babam da onu tokatladı" dedi. Duruşma genç kadının ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için ertelendi.

"POLİSTEN 3'ÜNCÜ KULAK OPERASYONU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Antalya Emniyet Müdürlüğü, yasa dışı yollarla telefon ve ortam dinlemeleri yapan suç örgütüne yönelik 15 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Dinleme yapan çetenin 10 kişiden oluştuğu, 44 kişinin sevgililerini, iş arkadaşlarını ve istediği kişileri bu çeteye dinlettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 54 kişi Antalya'ya getiriliyor.

DİNLEME CİNAYETE NEDEN OLMUŞ

Dinleme çetesinin Tekirdağ'da cinayete neden olduğu ortaya çıktı. Çeteden dinleme hizmeti satın alan Tekirdağ'daki sigortacılık yapan 52 yaşındaki Faruk Erdem Ferimaz'ın eşi 45 yaşındaki Nurhayat Ferimaz'ın kendisini aldattığını öğrendiği, bunun üzerine geçen 30 Haziran'da elleriyle boğarak öldürdüğü belirlendi. Tekirdağ Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konulan ve halen tutuklu bulunan Ferimaz, kendini şöyle savunmuştu:

"Eşim sık sık İstanbul'a gidiyordu ve sürekli İstanbul'a gitmesinden şüphelendim. Telefon mesajlarını ve Msn konuşmalarını takip ettim. Mesajlarından ve yazışmalarından eşimin hayatında başka bir erkek olduğunu öğrendim. Beni niye aldattığını sorduğumda 'Seni ilgilendirmez ben hayatımı yaşıyorum' dedi. Ben de çılgına döndüm. Alkollüydüm, boğdum öldürdüm. Telefon ve bilgisayar yazışmalarına bakın her şeyi göreceksiniz. Namusumu temizledim."

Faruk Erdem Ferimaz'ın 2 yıl önce para karşılığı fuhuş yapan bir kadını oral seks yapmadığı için dövdüğü, kadının da penisini ısırarak yaraladığı ortaya çıkmış, bu olaydan sonra 25 yıllık eşi Nurhayat Ferimaz'ın "Sen aldatırsan ben de aldatırım" dediği ileri sürülmüştü.

OPERASYON YAPILAN İLLER

Polis 'Üçüncü Kulak' adını verdiği operasyon için bu sabah düğmeye bastı. Liderliğini E.Ö.'nün yaptığı 10 kişilik çetenin, casus program yardımıyla ücret karşılığı yasa dışı dinleme yaptığı, toplam 44 kişinin, çeteye sevgililerini, iş arkadaşlarını ve istediği kişileri dinlettiği belirlendi. Aralarında emekli bir astsubayın da bulunduğu çetenin her dinleme için 1500 lira ücret aldığı belirtildi. Polisin yasa dışı dinleme yapan çeteyi mahkeme onayı ile dinlediği kaydedildi.

10 kişinin dinleme yaptığı, 44 kişinin de eş, sevgili ve iş alanındaki rakiplerini dinlettiği olayla ilgili operasyon yapılan iller arasında Antalya'nın dışında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Manisa, Aydın, Erzurum, Niğde, Tekirdağ, Isparta, Ordu, Mardin, Amasya ve Kastamonu olduğu kaydedildi.

"KOMADAN ÇIKTI KONUŞTU: SEDA'YI ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Kars’ta 14 Şubat Sevgililer gününde av tüfeği ile açılan ateş sonucu ağır yaralanan 22 yaşındaki Anıl Çinkılıç, komadan çıktı. Arkadaşlarına düzenledikleri yaş gününe katılmak için lise önünde toplandıklarını anlatan Çinkılıç, "Seda’nın eski erkek arkadaşı, bizi görünce yanlış anladı ve ateş etti. Seda’ya çok sayıda mermi isabet etti" dedi.

Geçen pazartesi günü Cumhuriyet Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Seda Sürmeli arkadaşları ile buluştuğu sırada bir kişi av tüfeğiyle çevreye ateş açtı. Yaralanan 5 kişi arasında bulunan Seda Sürmeli, Kars Devlet Hastanesinde öldü, Anıl Çinkılıç ile Ufuk Topçu Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Yoğun bakımda 4 gün tutulduktan sonra çıkan Anıl Çinkılıç, olanları DHA muhabirine anlattı. Pazartesi günü ortak bir arkadaşlarına sürpriz yaş günü düzenlemek için toplandıklarını anlatan Çinkılıç, şöyle dedi: "Ben, nişanlıyım. O gün ölen arkadaşımız Seda’nın birlikte çıktığı arkadaşının doğum günü vardı. Seda, doğum günü için bir şeyler almıştı. O sırada Ufuk ve Seda ile eşyaları otomobil bagajına yerleştiriyorduk. Baktık ki birisi bize ateş ediyor. Seda’ya çok sayıda mermi isabet etti. Ben ve arkadaşım Ufuk kaçarken vurulduk. Vurulduğumuz yer Adliye binası ve karakola çok yakındı. Sırtımda 80 saçma isabet etmiş. Daha sonra hastaneye getirildik. Arkadaşımız Seda hayatını kaybetmişti. Diğer arkadaşım Ufuk’un belden aşağısı tutmuyor. Seda’nın eski erkek arkadaşı yeni sevgilisini öldürmek için geldi. Fakat bizi görünce durumu yanlış anladı ve ateş etti. Duyduğumuza göre, saldırgan birkaç kişiyi vurmadan yakalanmayacağını söylemiş. Adaletten istediğim suçlu yakalansın." Saldırıdan sonra av tüfeğiyle kaçan 18 yaşındaki D.A., tüm aramalara karşın hala bulunamadı. Tüm illerin Emniyet Müdürlüklerine bilgi verilen D.A.’nın Kağızman nüfusuna kayıtlı ve 1 yıl önce cezaevinden çıktığı bildirildi. Kars’ta ailesi ile birlikte oturan D.A.’nın kıskançlık nedeniyle Seda Sürmeli’yi öldürdüğü üzerinde duruluyor.