BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pursaklar'da yol çalışmaları başladı

Pursaklar Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle boşalan caddelerde yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

İlçe genelinde devam eden çalışmalarda yollar açılıyor ve düzenleniyor. Bu kapsamda yapımı kısa bir süre önce tamamlanan Mimar Sinan Parkı`nı çevreleyen yolların büyük bir kısmı asfaltlandı.


İmar planına göre yeniden düzenlenen ve genişletilen Farabi Caddesi`nde de reglaj çalışmalarının tamamlanması sonrası asfaltlama yapıldı. Emek Caddesi ve Yavuz Bulvarı`na çıkan sokaklarda ise imar planına göre yeni yollar açıldı, kanal deplaselerinin yapılmasının ardından, yol düzenleme çalışmaları yapıldı. Reglaj, taş döşeme ve mekanik malzemelerin döşenmesi ve rögar kapağı yenileme çalışmaları sonrası imar yolları asfalta hazır hale getirildi.

Saray`da kanal çalışmalarının bitirilmesiyle düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına başlanacak. Aylardır yapılan çalışmaların yalnızca yol açmaktan ibaret olmadığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kanalların artan nüfusa cevap veremediğini bu yüzden
hatların elden geçirildiğini söyledi. Çetin, çalışmaların gerek gürültü gerek görüntü olarak vatandaşa rahatsızlık verdiğini ifade ederek, `Daha güzel bir Pursaklar için bunlara katlanmamız gerekiyor. Çalışmalarımız günü kurtarmak için değil, yarını kurtarmak için. Geleceğin Pursaklar`ın ihtiyaçlarını gözeterek altyapı çalışmalarımıza ağırlık vermeye devam edeceğiz.` diye konuştu.