BIST 10.102
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.412,49
HABER /  GÜNCEL

PTT soyguncusunu karısı ihbar etti

Adana'da PTT şubesini silahla soyduğu iddiasıyla iddia edilen zanlıyı bu kez evdeki karısı ihbar etti.

Abone ol

Adana'da, geçen hafta çarşamba günü PTT şubesini silahla soyduğu iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Mehmet Sait, eşinin ihbarıyla yakalandı.

Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi'ndeki PTT Şubesi'nde 21 Nisan'da meydana gelen olayda, şapka takan silahlı bir kişi, gişe görevlileri 43 yaşındaki Hatice Atalay ve 32 yaşındaki İlhan Tatar'ı şubedeki küçük odaya kilitledikten sonra kasadaki 3 bin 400 TL'yi alıp kaçtı. Soygun anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, odada kilitli kalan görevlileri çaycı kurtardı. Soyguncu ise ortadan kayboldu.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden fotoğrafını elde ettiği şüpheliyi bulmak için geniş çaplı soruşturmaya başlattı. Ancak şüphelinin fotoğrafları gazetelerde yayınlanmasına rağmen ihbarda bulunan çıkmadı. Polis, olay yerinde şüphelinin bıraktığı parmak izlerini de herhangi bir sabıkalı ile eşleştiremedi. Ancak bugün öğle saatlerinde ‘155 Polis İmdat’ hattını arayan ve adının Elif Sait olduğunu belirten bir kadın, PTT şubesini eşi Mehmet Sait'in soyduğunu iddia etti.

Bunun üzerine polis, lunaparkta işçi olarak çalışan Mehmet Sait'i evine yaptığı operasyonla yakaladı. Suçlamaları kabul etmeyen Sait'in sorgusu devam ediyor.