BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.437,15
HABER /  DÜNYA

Prefabrik fuhuş makinaları

Dünya kupasında mevcut iki genelev yetmeyince Almanlar fuhuşu çatısız prefabriklere taşıdı.

Abone ol

Dünya Kupasının başlamasıyla birlikte her alanda olduğu gibi fuhuş sektöründe de artan iş hacmi için Almanlar yeni ve pratik yollar buluyor.
Almanya-Polonya maçının oynanacağı Dortmund kentinde mevcut iki genelevin yeterli olmayacağı düşüncesiyle prefabrike bir fuhuş organizasyonu yapıldı.

Aracı olan ancak otele gidemeyen ya da vakti olmayanlar için hazırlanan sistemde, fuhuş için ayrılan bölgedeki bir arsaya prefabrik üstü açık bölmeler yapıldı. Yolda bekleyen hayat kadınlarıyla anlaşan sürücüler, kadınları alıp araçlarıyla birlikte bu bölmelere giriyorlar. Fuhuş için sadece araçların kullanıldığı bölmelerin kapısında ise otomatik prezervatif makineleri bulunuyor. İçeri girerken parayı atıp prezervatifi alan sürücüler, diğer taraftan çıkarken hayat kadının bırakıp yoluna devam ediyor.


Her gün onlarca kadının aynı güzergahta müşteri beklediği Dortmund'da aynı sistemin Dünya Kupası'ndan sonra kullanılıp kullanılmayacağı ise belli değil.
Diğer taraftan yine Dortmund'da bulunan sabit genelevlerin bulunduğu sokak ise, Dünya Kupası'na katılan ülkelerin bayraklarıyla süslendi.