BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Polisin kahrolduğu an!

Adana'da 71 yaşındaki Hamit dedeye bir otomobil çarptı. Polis kazadan sonra dondu kaldı.

Abone ol

Adana'da bir otomobilin çarpması sonucu hastaneye kaldırılan yaşlı adam, kendine geldiğinde bakkaldan aldığı çayın nerede olduğunu öğrenmeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam Serdar Gülbahar (30) yönetimindeki 01 DK 406 plakalı otomobil, Saydam Caddesi'nde bakkaldan çay alarak evine giden 71 yaşındaki Hamit Irmakgözlü'ye çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adam, Hürriyet Polis Merkezi'nde görevli polisler tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ilk müdahalesi yapılan Hamit Irmakgözlü'nün röntgeni çekildi. Sakız satarak geçimini sağlayan Irmakgözlü, kendisini hastaneye getiren polise "Benim çayım nerede, kim aldı?" diye sordu. Irmakgözlü, başından yaralı olduğunu fark edince de "Bu halimle sakız satmaya da gidemeyeceğim" diyerek dert yandı. Bu sırada, polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra hastaneye gelen otomobil sürücüsü Serdar Gülbahar, yaşlı adamın sözlerini duyunca, "Merak etme amca sana sakız paranı veririz. Rahat ol, yeter ki sana bir şey olmasın" diyerek teselli etti.