BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.392,19
HABER /  GÜNCEL

Polis Teşkilatnın 168. yıldönümü kutlandı

Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü, Ümraniye Meydanı’nda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Abone ol

POLİS TEŞKİLATININ 168. YILDÖNÜMÜ ÜMRANİYE MEYDANINDA KUTLANDI

Etkinliklere katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Polis Teşkilatının 168. yıldönümünü kutladı.

Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Polis teşkilatının 168. yıldönümü kuruluş etkinlikleri Ümraniye Meydanı’nda yapıldı. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Mesut Özdemir, polis teşkilatı ve vatandaşlar katıldı. Kutlama alanında K9 köpeklerinin gösterisi nefes keserken, çocuklar midilli atlarına binerek keyifli dakikalar yaşadı. Ayrıca alanda Ümraniye Belediyesi tarafından da çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve mısır dağıtıldı.

ADEM ÖZTÜRK; HASAN BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Polis teşkilatının 168. yıldönümü kuruluş etkinliklerinde konuşma yapan Ümraniye Emniyet Müdürü Adem Öztürk, etkinlikler ile ilgili bilgi verdi. Polis teşkilatının özverili çalışmalarına da vurgu yapan Öztürk, bu etkinlikte Ümraniye Belediyesi tarafından, daha iyi hizmet verilebilmesi için 6 araç teslim alacaklarını da sözlerine ekledi. Adem Öztürk, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a destekleri için de teşekkür etti.

BAŞKAN HASAN CAN; POLİS TEŞKİLATININ 168. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Polis Teşkilatının ülke güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Başkan Hasan Can konuşmasını söyle sürdürdü; Ümraniye Emniyet müdürlüğümüzün Ümraniyemize daha iyi hizmet verebilmesi için daha önce teslim ettiğimiz 10 aracın yanında bugün de 6 araç daha teslim ediyoruz. Ayrıca Belediye Yeni Hizmet Binamızın hemen karşısında da Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğümüzün Yeni Hizmet Binaları’nın da yapımına kısa zaman içerisinde başlayacağız. Ümraniye’deki kamu kurumlarına destek olmaya çalışıyoruz ve bu desteklerimiz bundan sonra da devam edecek dedi. Başkan Hasan Can, sözlerini Polis Teşkilatının 168. yıldönümü kutlu olsun diyerek tamamladı.

Konuşmalardan sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Emniyet Müdürlüğüne teslim ettikleri araçların anahtarlarını Emniyet Müdürü Adem Öztrük’e verdi. Program Polis Teşkilatının çeşitli gösterileri ile devam etti.