BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.410,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polis sucuk çalarken enseledi

Konya'da, sucuk ile içecek çalan hırsızlık şüphelisi, polis tarafından suçüstü yakalanınca kendisine tepki gösteren iş yeri sahibine öyle bir cevap verdiki...

Abone ol

Konya'da kapısını tekmeleyerek girdiği çay evinden sucuk ile içecek çalan hırsızlık şüphelisi, polis tarafından suçüstü yakalanınca kendisine tepki gösteren iş yeri sahibine, "Canım çekti, o yüzden çaldım" diyerek kendini savundu.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Terminal Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halit Çelik'e ait çay evinin kapısını tekme ile açan Şaban Y. (21), içeriye girdikten sonra kapıyı arkasından kapattı. Kapının tekmelenmesi sırasında çıkan gürültüyü duyan bir başka iş yerinin özel güvenlik görevlileri, bir kişinin çay evine girdiğini görünce polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çay evinden elinde bir poşetle çıkan şahsı etkisiz hale getirerek araca bindirdi.

Yapılan aramada şüphelinin belinden 1 adet bıçak çıkarken, elinde bulunan poşetin içinden ise çay evinden çaldığı sucuk, gazlı içecek, bir miktar bozuk para, 1 adet mini radyo, spor ayakkabı, sigara, bıçak ile navigasyon cihazı çıktı. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen iş yeri sahibi Halit Çelik, şüpheliye tepki gösterdi. Zanlı polis aracından kendisine tepki gösteren iş yeri sahibine seslenerek, "Sadece sucuk ve kola aldım. Canım çekti, o yüzden aldım" dedi. İfadesi alınmak
üzere polis merkezine götürülen şüphelinin hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu öğrenildi.

İş yerinde parmak izi çalışma yapan polis, çalınan eşyaları da inceledi. Poşetten navigasyon cihazının çıkması ise polisleri şaşırttı.