BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tacize uğrayınca baygınlık geçirdi

Konya'da yolda yürürken arkasından gelip sarılan bir şahısın tacizine uğrayan genç kız, baygınlık geçirdi.

Abone ol

Konya'da iş çıkışı otobüs durağına giderken arkasından gelip sarılan bir kişinin tacizine uğrayan genç kız, yaşadığı şok ile baygınlık geçirdi.

Olay sonrası gözyaşlarına hakim olamayan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kültür Park otobüs durakları yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırtasiyecide çalışan K.A. (21), iş çıkışı evine gitmek için otobüs duraklarına doğru yürümeye başladı. Tramvay yolu güzergahından durağa doğru giden genç kız, arkasından gelip kendisine sarılan 21 yaşlarındaki bir kişinin tacizine uğradı. Kendisine sarılan şahıstan kurtulmak için çığlık atan genç kız, olayın ardından yaşadığı şok ile baygınlık geçirdi. Şüpheli şahıs genç kızın bağırması üzerine karanlıktan da faydalanarak koşarak kaçtı.

Çığlık sesini duyarak kapkaç olduğunu sanan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis sevk edildi. Ambulansa alınarak müdahalesi yapılan genç kızın kapkaça uğramadığı, taciz mağduru olduğu ortaya çıktı. Yaşadığı şok ile gözyaşlarına hakim olamayan genç kız, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin kollarında acil servise götürülen genç kız, müşahede altına alındı. Bölgede vatandaşların verdiği eşkal doğrultusunda çalışma yapan polis, kaçan şüpheliyi uzun aramalara rağmen bulamadı.