BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Polis otosu ekmek kuyruğuna daldı

Ankara'da Polis otosu ekmek kuyruğundaki vatandaşlara çarptı. Ortalık kan gölüne döndü.

Abone ol

Altındağ'da şüphelendikleri taksiyi kovalayan polislerin bulunduğu otomobilin, ekmek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu meydana gelen kazada 2'si polis 14 kişi yaralandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekibi, durumundan şüphelendikleri ve daha sonrasında sabıkalı oldukları öğrenilen 2 kişinin içinde bulunduğu taksiyi durdurmak istedi.

EKMEK KUYRUĞUNDAYDILAR

Ancak takside müşteri olarak bulunan 2 kişinin sürücüyü bıçakla tehdit etmesi üzerine Nevzat D. yönetimindeki 06 T 7231 plakalı taksi, polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kaçan taksiyi takip eden ekip otomobili, Mevlana Caddesi'ne geldiği sırada aniden önüne çıkan bir kadına çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan polis otomobili, yol kenarındaki halk ekmek büfesi önünde bekleyen vatandaşlara çarptı.

Kazada, ekip otomobilinde bulunan ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 polis memuru ile ekmek kuyruğunda bekleyen 12 kişi yaralandı. Ankara, Numune, Dışkapı hastanelerine kaldırılan yaralıların hastanelere göre dağılımı şöyle: Ankara Hastanesi: Sultan Bıçakçı, Şakir Çiçek, Fatma Asartepe, Büşra Öz, Songül Karabulut ve Şerife Karabulut.
Dışkapı Hastanesi: Meryem Keskin ve Ayşe Elik. Numune Hastanesi: Makbule Taylan, Elif Özdemir, Zeliha Gölcük ve Bindal Karadağ.

DURUMLARI AĞIR

Yaralılardan Sultan Bıçakçı, Ayşe Elik ve Meryem Keskin'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.; Öte yandan kazanın ardından taksiden inerek kaçan iki kişinin yakalanmasına çalışıldığı, taksi sürücüsü Nevzat D'nin polise giderek olaya ilişkin bilgi verdiği bildirildi.