BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öğretim üyesine mıstık dayağı

Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi Eşref Eşkinat ikinci 'mıstık' dayağı yedi.

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eşref Eşkinat, "Mıstık" adlı kedisini kaybetmekle suçladığı komşusu tarafından ikinci kez dövüldüğünü, hakarete uğradığını ve tehdit edildiğini öne sürerek polise şikayette bulundu.

Eşkinat, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Etiler Kültür Mahallesi Hareket Sitesi 21. Blok’taki evine dün akşam saatlerinde geldiğinde "Mıstık" adlı kedisini bulamayınca komşularından yardım istediğini söyledi. Eşkinat, komşularının, kedisinin komşusu Coşkun Y tarafından götürüldüğünü anlatmaları üzerine, Coşkun Y’nin evine giderek kedisini sorduğunu, ancak aralarında tartışma çıktığını belirtti.

Tartışma sırasında Coşkun Y’nin dudağına yumruk attığını ve tehdit ettiğini öne süren Eşkinat, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinden rapor aldığını ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Arnavutköy Polis Merkezine giderek şikayette bulunduğunu ifade etti.

Söz konusu komşusunun daha önce de diğer kedisinin kaybolması nedeniyle çıkan tartışmada kendisini darp ettiğini ve Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunduğunu hatırlatan Eşkinat, "Coşkun Y’ye, ’Mıstık’ı ne yaptığını sorunca ’Arnavutköy’e bıraktım’ dedi. Ama orada aramalarıma rağmen bulamadım" diye konuştu. Arnavutköy Polis Merkezine getirilen Coşkun Y ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.