BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
HABER /  GÜNCEL

Polis aracıyla köy minibüsü çarpıştı: 8 yaralı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde trafik polislerin aracı ile köy minibüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 8 kiş...

Abone ol

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde trafik polislerin aracı ile köy minibüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Yıldızeli ilçesi Tokat kavşağı yanında bulunan bir akaryakıt istasyonundan mazot alarak ikamet ettikleri Kaman köyüne doğu yola çıkan Seyfettin Kablan (43) yönetimindeki 58 M 7821 plakalı minibüs, akaryakıt istasyonundan çıktığı sırada Kemal İnci yönetimindeki 58 A 4586 plakalı trafik polisi ekip aracı ile çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Seyfettin Kablan (43), eşi Meliha Kablan (41), çocukları Ceren Kablan (16), Nurettin Erdem (56), Ayşe Öztürk (78), Atakan Pamuk ve polis Memurları Kemal İnci ve Hüdai Demir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 4’ü ilk müdahalenin ardından Sivas’taki çeşitli hastanelere sevk edildi.
Olay yerinde bulunan görgü tanığı Akbay Ilıca yaptığı açıklamada; “Minibüs benzinlikten kavşağa doğru çıkıyordu, polis arabası da Ankara istikametinden geliyordu. Ben karşı tarafta kırmızı ışıkta bekliyordum. O sırada çarpıştılar” dedi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)