BIST 9.979
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.435,40
HABER /  GÜNCEL

Polis aracında yasak aşk intiharı!

İmamın karısıyla yasak aşk yaşadığı iddia edilen uzman çavuş polis otosunda bir an boş kalınca olanlar oldu.

Abone ol

Kastamonu'da bir imamın eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen Gölköy Er Eğitim Tabur Komutanlığı’nda görevli evli 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş 40 yaşındaki İbrahim Erol, imamın evinde yakalandıktan sonra, çağrılan polislerce bindirildiği ekip otosunda tabancayla intihar etti.

27 Temmuz'da Diyarbakır'dan ilişiğini kesen Uzman Çavuş İbrahim Erol'un, Kastamonu'ya gelmeden önce telefon ve chat yoluyla tanıştığı, 34 yaşındaki imam A.T.'nin eşi 32 yaşındaki S.T. ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi. 2.5 yıldır Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde imam olarak görev yapan A.T.'nin de görev yerinin uzak olması sebebiyle aralıklarla Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Blokları'nda oturan eşi S.T.'nin yanına geldiği öğrenildi.

EVDE UZMAN ÇAVUŞU GÖRDÜ

Son zamanlarda eşine gelen mesaj ve telefonlardan şüphelenen imam A.T. görev yaptığı ilçeden sabah saatlerinde evine geldiği sırada evde Uzman Çavuş İbrahim Erol'u görünce beyninden vurulmuşa döndü. İkili arasında çıkan tartışma sonrasında evden uzaklaşan imam A.T., kendisinden sonra valiziyle birlikte evden ayrılan Uzman Çavuş ile yol ortasında tekrar karşılaştı. Durumu bu kez polise bildiren imam, eşinin kendisini Uzman Çavuşla aldattığının ispatı için tutanak tutulmasını istedi.

POLİSLERİN ARAÇTAN AYRILMASINI FIRSAT BİLDİ VE TETİĞE BASTI

Olay yerine gelen resmi polisler imam ile Uzman Çavuş arasındaki tartışmanın sürmesi üzerine Uzman Çavuş İbrahim Erol'u polis otosunun arka kısmına bindirdi ve olayın gerçekleştiği eve gitti. Gittikleri adresin jandarmanın sorumluluk alanında olması üzerine polisler durumu jandarmaya bildirdi. Bu esnada polislerin araçtan inmesini fırsat bilen Uzman Çavuş İbrahim Erol, yanında bulunan tabancasını başına dayayarak polis aracının içerisinde intihar etti. Olay sonrasında jandarma ve polis ekipleri belirtilen adrese geldi.

Cumhuriyet Savcısının da olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Uzman Çavuşun cenazesi Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Erol'un cenazesi buradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Uzman Çavuş İbrahim Erol'un aslen Nevşehirli olduğu ve bugün Göl Köy Jandarma Eğitim Taburu'ndaki görevine başlayacağı örenildi.

[PAGE]

Bursa'da yasak yere park ettiği görevli aracı polis tarafından kaldırılmak istenen UEDAŞ görevlisi kavşaktaki ışıkların akımını kesince trafik felç oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Şehreküstü Meydanı'ndaki trafik ışıklarında meydana geldi. 63 ZV 889 plakalı aracı kavşağın yanındaki cebe park etmek isteyen UEDAŞ görevlisi A.B., trafik polisinin uyarısıyla karşılaştı. Görevli olduğunu söyleyen A.B., işinin çok kısa süreceğini söyledi. Fakat polis trafiğin kilitleneceğini belirterek UEDAŞ görevlisinin aracını park etmesine izin vermedi.

Buna sinirlenen elektrik mühendisi A.B., polisin gözü önünde aracını hemen ilerideki cebe park etti. Öfkeyle aracından inen görevli, trafik ışıklarının akımını kesti. İntikamını alan A.B. yaya olarak uzaklaşırken, polis uzun süre kilitlenen trafiği açmak için uğraştı.

UEDAŞ aracına park cezası kesen polis, aracı çekiciye yükleyerek çektirdi.

HIRSIZLAR SONUNDA BUNU DA YAPTI

[PAGE]

Adana'da rahatsızlanarak Adana Devlet Hastanesi'ne getirildikten sonra hayatını kaybeden ve morga kaldırılan bir kadının kefen parası olarak sakladığı yaklaşık bin liranın, cebi kesilerek çalındığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, 81 yaşındaki 12 çocuk annesi Celile Bilkeser, evinde otururken rahatsızlandı. Bilkeser, çocukları tarafından hemen Adana Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Yapılan müdahalelere rağmen Bilkeser kurtarılamadı. Bilkeser'in işlemleri yapıldıktan sonra cenazesi morga kaldırıldı.

Bu arada yaşlı kadının hastaneye geldiğinde kefen ve cenaze masrafları için biriktirdiği bin liraya yakın parası olduğu ancak bu paranın Bilkeser öldükten sonra hastanede kaybolduğu ileri sürüldü. Morga kaldırılan Bilkeser'in elbisesinde parasını sakladığı cebin kesildiğini fark eden yaşlı kadının çocukları, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Bilkeser'in kızı Berin Bilkeser (47), annesinin evde kalp krizi geçirdiğini ve hemen hastaneye kaldırıldıklarını anlatarak, "Annemi hastanenin acil servisine getirdik. Doktorlar hemen müdahale ettiler ve sonra gözlem odasına aldılar. Bir süre sonra doktorlar yanımıza gelerek annemizin öldüğünü söyledi. Hastanedeki işlemlerin bugün bitmeyeceğini belirterek beklememize gerek olmadığını söylediler, biz de eve gitmek için yola çıktık. Eve giderken benim yolda aklıma annemin cebinde biriktirdiği kefen parası geldi. Dayımın oğluyla yoldan dönerek hastaneye geri geldik" dedi.

Hastaneye geldikten sonra görevlilere annelerinin cebinde bin liraya yakın kefen parası olduğunu, onu almak istediklerini belirttiklerini ifade eden Bilkeser şunlar söyledi:

"Görevli parayı kendisinin getireceğini söyledi. Parayı getirmek için gitti ama annemin üzerinde para olmadığını söyledi. Ama annemde para olduğunu ben biliyorum. Çünkü o ölünce kimseye yük olmamak için kefen parası biriktiriyordu. Hatta ben bir ara, 'Anne para biriktirme, çocukların var, biz varız' dedim. Ama o, 'Hayır ben kefen paramı biriktireceğim' demişti. Bunun için elbisesinin iç tarafına yaptığı cebinde para vardı. Görevliden izin alıp morga gittim. Ancak annemin elbisesinin cebinin kesik
olduğunu ve paranın olmadığını fark ettim. Hemen polise giderek hastanede annemin kefen parasının çalındığını ihbar ettim. Annemin parası hastanede kayboldu. Kim yaptıysa onun kefen parası olsun."
Ailenin başvurusu üzerine, olayla ilgili olarak polis 6 kişinin ifadesini aldı. Polis ayrıca hastanenin acil servisinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bu arada, Adana İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik ise böyle bir olayın hastanede yaşanmış olabileceğine ihtimal vermediğini vurgulayarak, "Ailenin annesinin cebinde bulunan paranın alındığı yönünde iddiası var. Bu iddia polise intikal etti, soruşturma yapılıyor. Şu ana kadar polis 6 kişinin ifadesini almış. Güvenlik kameraları inceleniyor. Gerçek ortaya çıkacak mutlaka. Eğer görevlilerden biri parayı aldıysa gereken adli işlem yapılacak. Ama kimsenin özellikle Ramazan ayında bir ölünün parasına tenezzül edeceğini sanmıyorum. Para hastaneye gelmeden de kaybolmuş olabilir" diye konuştu.

Celile Bilkeser'in cenazesi, hastanenin morgundan alınarak Asri Mezarlık'ta cenaze namazı kılındıktan sonra toprağa verildi.

İKİ GÜNLÜK DOLANDIRICI GELİNİN CEZASINI TRAFİK KAZASI VERDİ

[PAGE]

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde iki gün önce evlendiği kocasının kendisine aldığı ziynet eşyalarını çalıp otomobille kaçmaya çalışan kadın ve ona yardım eden 2 kişi, trafik kazasında yaralanarak hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Elemanlı köyünde meydana geldi. İddiaya göre 10 yıl önce eşi ölen Durdu Doğan (67), evlenmek için eş aramaya başladı. Doğan, sonunda Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Fatma Ö. ile (39) tanıştırıldı. Doğan, görüşmelerin ardından Fatma Ö. ile anlaşınca iki gün önce dini nikahla evlendi. Fatma Ö.'yü İskenderun'dan köyündeki evine getiren Durdu Doğan, resmi nikah için hazırlıklara başladı ve sabah işlemler için Tufanbeyli ilçe merkezine gitti.

Doğan'ın ilçeye gitmesini fırsat bilen Fatma Ö., düğün için alınan altınları ve üvey kızının ziynet eşyalarını alarak kendisini bekleyen 01 OG 345 plakalı otomobile binip köyden ayrıldı. Bir süre sonra otomobilin yoldan çıkarak devrilmesi sonucu, Fatma Ö. ile sürücü Vedat A. ve Zübeyde Ö. yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Tufanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fatma Ö., kalçasındaki kırık nedeniyle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu sırada eve gelen Doğan, iki gün önce evlendiği eşini göremedi. Altınların da yerinde olmadığını gören şahıs, tekrar ilçeye gelerek polise başvurmak isterken kadın ve yanındakilerin kaza geçirdiğini öğrendi. Doğan, olayı öğrenince polise başvurarak, "evlilik vaadi ile dolandırıcılık" suçlamasıyla şikayetçi oldu.

Yıllardır yalnız yaşadığını, yalnızlıktan kurtulmak istediği için evlendiğini ancak kendisiyle evlenen kadının da dolandırıcı çıktığını söyleyen Doğan, "'Fatma Ö. ile evlenmek için dayısı olduğunu söyleyen bir kişiye 3 bin lira başlık parası verdim. Anlaştık ve Fatma'yı köye getirdim. Resmi nikah işlemlerini başlatmak için ilçeye geldiğim sırada, kendisine aldığım ziynet eşyası ile kızımın altınlarını alarak kaçmış. Otomobil Elemanlı köy yolunda kaza yapmış. Yaralanmışlar. Ben güzel bir yuva kurmayı
hayal ederken dolandırıldığımı anladım" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İTÜ'LÜ SÜPER BEYİN 7. KATTAN ATLADI

[PAGE]

İSTANBUL Teknik Üniversitesi öğrencisi Şaduman Öngelen 7’nci kattan atlayarak intihar etti. İTÜ Robot Olimpiyatları’nda da görev alan Öngelen’in intihar nedeni araştırılıyor. Anne ve babasına kızmış...

Erenköy’de bir akrabasının evinde kalan 21 yaşındaki İTÜ Kontrol Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Şaduman Öngelen, önceki gece 7’nci katta bulunan dairenin camından atladı.

İddialara göre, genç kız, ayrı yaşayan İzmir’deki anne ve babasının birlikte yaşamalarını karşı çıktı. Bir süre önce de intihar girişiminde bulunan genç kızın son zamanlarda bu olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğu kaydedildi.

Öngelen’in koordinatörlüğünü de yaptığı 2010 İTÜ Robot Olimpiyatları ekibindeki arkadaşları ölüm haberiyle birlikte büyük şok yaşadı. Genç kızın cansız bedeni olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Fransız kız da intihar etti Öte yandan Kadıköy Bahariye’de annesi ile yaşayan Fransız pasaportlu 17 yaşındaki Lea Serin, sabaha karşı 4’üncü kattaki balkondan atlayarak canına kıydı. Kısa süre önce sevgilisinden ayrıldıktan sonra birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu ileri sürülen genç kızın sevgilisine, “Artık beni göremeyeceksin” diye bir not yazdığı öğrenildi.

KAMYONLARIN ÖLÜM YARIŞINDA YİNE KAZA!

[PAGE]

Kemerburgaz-Saray otoyolu Ağaçlı kavşağında saat 06.30 sıralarında meydana geldi.

Avcılar Ambarlı'dan hafriyat alan iki kamyon, Tayakadın Köyü'ndeki döküm alanına doğru yola çıktı. Ancak Sinan Midi yönetimindeki 34 FVA 60 plakalı kamyon henüz belirlenemeyen nedenle önünde seyreden Ahmet Gülen idaresindeki 34 UNV 71 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada Gülen'in kullandığı kamyon orta refüje çıkarak devrilirken Midi ise araç içinde sıkıştı. Yaralanan iki sürücü çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı. Kamyon kazası nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kazayı duyarak olay yerine gelen kamyon sürücüleri, denetimlerin yetersiz olduğunu savundu

3 KAMYON ÇARPIŞMIŞTI

Son günlerde benzer kazalar ve yarış iddialarıyla adı gündemde olan aynı yolda iki gün önce de kaza yaşanmış, 3 kamyonun karıştığı zincirleme kazada 1 kişi ölmüş 3 kişi de yaralanmıştı.

SALINCAKTA KORKUNÇ SON

[PAGE]

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir kız çocuğu, salıncak ipinin boynuna dolanması sonucu öldü.

Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi'ndeki parkta oynayan 10 yaşındaki kız çocuğu M.K'nin boynuna salıncağın ipi dolandı.

Yakınları tarafından Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan M.K, buradan sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ALACAK-VERECEK KAVGASI CİNAYETLE SONUÇLANDI

[PAGE]

Kayseri'de bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada kendisine bıçakla saldıran kişiyi av tüfeğiyle öldürdü.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Örnekevler Mahallesi Akif Caddesi'nde, S.Y. ile Cemil Aslan (34) arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Aslan, S.Y'ye üzerinde taşıdığı bıçak ile saldırmaya başladı. Bunun üzerine S.Y. de av tüfeğiyle Aslan'a ateş açtı.

Karın bölgesinden yaralanan Aslan, tedavi için kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yetkililer, S.Y'nin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

OTEL MÜDİRESİNİN CESEDİ 5 GÜN SONRA BULUNDU...

[PAGE]

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 gündür haber alınamayan otel müdiresinin cesedi, denize uçan otomobilinin içinde sıkışmış halde bulundu.

Marmaris'in Selimiye köyündeki bir otelde çalışan Sevilay Tanyıldız (30), pazar günü 06 DC 2081 plakalı otomobiliyle iş yerinden ayrıldı. Daha sonra Tanyıldız'dan haber alamayan mesai arkadaşları jandarmaya haber verdi. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma başlatırken, köylülerden birisi su üzerinde yüzen bir otomobil tamponu gördüğü ihbarında bulundu.

Köydeki dalgıçların da yardımıyla bölgede yapılan arama çalışmasında, kaybolan Tanyıldız'ın aracı deniz dibinde bulundu. Dubalar bağlanarak su yüzeyine çıkartılan otomobil köy iskelesine çekilerek bir vinç yardımıyla karaya alındı. Hurdaya dönen aracın arka kısmında bulunan Tanyıldız cesedi, vincin aracı kaldırmasıyla sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Muhtarlığa ait cenaze nakil aracına konulan ceset, Marmaris Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayda yaşamını yitiren Tanyıldız'ın, Selimiye köyüne giderken otomobiliyle yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçurumdan denize düştüğünün tahmin edildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, kesin ölüm nedeninin tespiti için Tanyıldız'ın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.